Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caldo Privat Security sau cum poţi descoperi profesionalismul serviciilor de securitate şi în VR

Publicat:

Siguranta este un element pe care fiinta umana il cauta in permanenta, inca din cele mai vechi timpuri. De altfel, si psihologul american a inclus in celebra sa “ierarhie a nevoilor” siguranta si securitatea personala – mai exact, imediat dupa nevoile fiziologice primare, orice om se axeaza pe integritatea fizica, securitatea resurselor, a familiei, sanatatii, proprietatii.

Si tocmai aceste nevoi constituie baza activitatii , firma certificata, cu o experienta de peste 10 ani pe piata serviciilor de securitate.

Insa ultimele decenii au impus…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Braconaj in judetul Constanta! Politistii au aplicat mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

11:10, 07.05.2024 - La data de 3 mai a.c., politisti din cadrul Serviciului Siguranta Transporturi ndash; Postul de Politie Transporturi Navale Harsova au desfasurat activitati in cadrul planului de actiune Siguranta si Securitatea pe apa 2024. Potrivit IPJ Constanta, au fost legitimate 18 persoane si au fost verificate…

„Razboiul hibrid” submarin amenința siguranța a un miliard de oameni, avertizeaza un comandant al NATO

11:10, 16.04.2024 - Securitatea a aproape 1 miliard de oameni din Europa și America de Nord este amenințata de incercarile Rusiei de a viza vulnerabilitațile extinse ale infrastructurii subacvatice, inclusiv parcurile eoliene, conductele și cablurile de alimentare, a avertizat un comandant NATO.

Iohannis, discuții cu directorul AIEA privind siguranța și securitatea facilitaților nucleare

17:51, 09.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu directorul Agenției Internaționale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi. Printre subiectele abordate in cadrul discuției au fost și siguranța și securitatea centralelor nucleare din Ucraina.

Despre libertatea de mișcare cu serviciile de inchirieri auto

12:20, 25.03.2024 - Intr-o lume in care mobilitatea este cheia, serviciile de inchirieri auto au devenit tot mai cautate de cei care pleaca in vacanțe sau de cei care calatoresc in interes de serviciu. De la aventurile de vacanța la necesitațile de afaceri, posibilitatea de a inchiria un vehicul ofera o flexibilitate care…

Emmanuel Macron: securitatea Europei este "in joc"

01:10, 15.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca securitatea Europei este "in joc" in Ucraina, avertizand ca o victorie a Rusiei impotriva Kievului "ar reduce credibilitatea Europei la zero".

Trape de Fum: Solutii de Siguranta si Protectie impotriva Incendiilor

00:40, 01.03.2024 - Securitatea impotriva incendiilor este o prioritate absoluta in orice tip de cladire. Unul dintre cele mai eficiente dispozitive de protecție impotriva incendiilor il reprezinta trape dele de fum. Acesta trape de fum rolul de a evacua rapid fumul și gazele fierbinți in caz de incendiu, protejand astfel…

Biserica Ortodoxa rusa din Suedia, lasata fara subvenții: „Este folosita de Moscova pentru activitati care ameninta securitatea țarii”

19:16, 29.02.2024 - Agentia suedeza care acorda ajutor cultelor a anuntat joi ca taie subventiile pentru Biserica Ortodoxa rusa, suspectata ca serveste drept legatura pentru serviciile de informatii ale Rusiei, relateaza AFP.

5 motive sa lași responsabilitatea SSM pe mainile unei firme specializate

12:00, 28.02.2024 - Securitatea și Sanatatea in Munca reprezinta cea mai importanta componenta a Protecției Muncii care impune reglementari stricte pe care orice angajator trebuie sa le respecte pentru a asigura un mediu de lucru propice pentru angajații sai. Dat fiind faptul ca este vorba de sanatatea și siguranța personalului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?