Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câini mutilați de vii și bătuți până la moarte de un travestit într-un adăpost care funcționează ilegal!

Publicat:

Individul din imagine este un barbat travestit care mutileaza și arde caini de vii din obsesie! Acesta aduna cainii sub prtextul unui adapost pentru animale pe care il are și care, de fapt, funcționeaza ilegal, ca mai apoi sa ii bata pana la moarte! Primește donații din toate colțurile lumii, el fiind un psihopat care are o placere pentru a tortura animalele!!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la un hotel in sudul Braziliei: cel puțin zece morți. In cladire locuiau „ilegal” oameni fara adapost

18:56, 26.04.2024 - Cel putin zece persoane au murit intr-un incendiu care izbucnit vineri dimineata intr-un hotel in care locuiau persoane fara adapost, la Porto Alegre, in sudul Braziliei, anunta pompierii, relateaza AFP, citata de News.ro.„Zece victime au fost confirmate”, anunta intr-un comunicat pompierii din statul Rio…

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.

ISIS amenința se razbune pe Putin pentru torturarea suspecților de terorism care au ucis 137 de oameni in sala Crocus. „Asasinii” au fost batuți, electrocuți și mutilați

17:30, 25.03.2024 - Gruparea jihadista Stat Islamic i-a amenințat pe rușii „salbatici“ cu „masacrul” , inclusiv pe Vladimir Putin, pentru torturarea barbaților suspectați ca au ucis 137 de persoane intr-un atac terorist la o sala de concerte de langa Moscova, vineri, 23 martie.

Acces Direct. Moarte suspecta intr-un depozit. Valerie a fost gasit fara suflare la locul de munca. Familia vrea sa se faca dreptate

19:45, 22.03.2024 - Au trecut mai bine de patru ani de cand Valerie a murit, dar familia inca nu știe ce s-a intamplat cu adevarat. Soția și sora lui vor sa se faca dreptate, dupa ce li s-a spus ca barbatul și-ar fi gasit sfarșitul in urma unui accident de munca.

Zeci de caprioare moarte și cadavrele altor animale salbatice au fost gasite pe un camp din Timiș și Arad. Este al doilea caz recent

18:05, 06.03.2024 - Zeci de cadavre de caprioare, iepuri si vulpi au fost gasite pe un camp care se intinde in judetele Timis si Arad, iar administratorii fondului cinegetic afirma ca au fost gasite si substante pentru combaterea rozatoarelor.

FOTO Apel URGENT pentru partu cațeluși, abandonați intr-un sac, in centrul municipiului Alba Iulia: ”Vor ajunge in adapost, unde este parvoviroza, adica pentru ei e moarte sigura”

12:56, 03.03.2024 - FOTO Apel URGENT pentru partu cațeluși, abandonați intr-un sac, in centrul municipiului Alba Iulia: ”Vor ajunge in adapost, unde este parvoviroza, adica pentru ei e moarte sigura” Apel URGENT pentru partu cațeluși, abandonați intr-un sac, in centrul municipiului Alba Iulia: ”Vor ajunge in adapost, unde…

Drama vieții actorului Costin Marculescu. Durerea imensa pe care a luat-o cu el in mormant: „A planuit totul”

12:11, 27.02.2024 - Moarte neașteptata a actorului Costin Marculescu in urma cu aproape 4 ani ani a dat la iveala o durere nemarginita cu care a trait in ultima perioada a vieții. Acesta a fost macinat de faptul ca luni de zile nimeni nu ii deschidea ușa, iar așa-zișii prieteni nu se deranjau sa-i dea un telefon.

Bomba cu ceas. 24 de tone de azotat de amoniu, depozitate ilegal de un barbat din Arad

11:41, 22.02.2024 - Un barbat din Arad este cercetat penal pentru ca ar fi depozitat 24 de tone de azotat de amoniu, fara sa respecte normele legale. Individul s-a ales cu dosar penal pentru poluare cu substanțe periculoase, scrie News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?