Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câine labrador salvat de la înec de către SVSU Cugir

Publicat:

In cursul seri de ieri, 7 iunie 2022, SVSU Cugir a fost alertat de catre un cetațean cu privire la un caine labrador care este pe cale de a se ineca in paraul Gugului, in apropierea blocului nou ANL. Voluntari SVSU CUGIR nu au stat pe ganduri și au plecat imediat in zona semnalata, salvand […] The post Caine labrador salvat de la inec de catre SVSU Cugir first appeared on cugirinfo.ro | stiri Cugir | ziar Cugir .

Citeste articolul mai departe pe cugirinfo.ro…  

Sursa articol: cugirinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul capitan al lui Dinamo, revoltat dupa ce a vazut bucuria de pe teren: „De asta ești in situația actuala”

07:46, 13.05.2024 - Dupa ce Dinamo s-a salvat la limita de la retrogradarea directa, grație victoriei cu UTA (2-0), și a prins un loc de baraj, Giani Kirița a avut un discurs dur la adresa echipei. In urma rezultatelor din ultima etapa, Poli Iași s-a salvat de la retrogradare, Dinamo și FC Botoșani s-au clasat pe locurile…

Chinul evitarii retrogradarii in ultimele 3 etape: Ori Dinamo, ori Voluntari 

06:05, 25.04.2024 - Final incins de sezon. In play-off Universitatea Craiova, Farul, CFR și Rapid  incearca sa prinda locurile 2-3. In schimb, in play-out cinci echipe lupta pentru cele 9 puncte ramase in joc pentru a evita retrogradarea. 

Corvinul Hunedoara, renascuta din cenușa. Performanța echipei condamnate, in trecut, la dispariție VIDEO

11:00, 18.04.2024 - Corvinul Hunedoara a ajuns, in premiera, in finala Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a invins-o, miercuri seara, pe FC Voluntari, cu 3–1. Clubul din Hunedoara pare renascut din cenușa, dupa ce in urma cu doua decenii fusese desființata.

JUDEȚUL SATU MARE Caine salvat din fantana de pompieri, la Carașeu

20:01, 17.04.2024 - 9 militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit miercuri, in jurul orei 14.30 pentru salvarea unui cațel cazut intr-o fantana adanca .... The post JUDEȚUL SATU MARE Caine salvat din fantana de pompieri, la Carașeu first appeared on Informatia Zilei .

”Vai ce scarba de om. Sa lege un caine, sa il abandoneze!” - L-a legat in Florești de un copac și a fugit - FOTO

22:35, 30.03.2024 - Un caine a fost legat de un copac in Florești și abandonat de stapan. Imaginile surprinse de oameni arata durerea acestui animal și arata lipsa de omenie a unora dintre semenii noștri.Din fericire, iubitorii de animale au sarit și l-au salvat. ”A fost salvat, va fi dus sa i se verifice cipul. Mulțumesc…

Un colonel rus mușcat de un caine turbat a salvat de la naționalizare un minunat Palat din București. Aici a stat fratele lui Take Ionescu

18:15, 05.03.2024 - Impunatorul imobil se afla pe Frumoasa, la numarul 37, și a fost construit in anul 1912, dupa planurile arhitectului Victor G. Stephanescu, pentru omul politic și diplomatul Victor Ionescu, ambasador al Romaniei in Portugalia. Victor Ionescu a fost fratele lui Take Ionescu, avocat, jurnalist și politician.


Ce parere ai despre aceasta stire?