Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadavrul unui ostatic a fost recuperat de armata israeliană

Publicat:
Cadavrul unui ostatic a fost recuperat de armata israeliană

Forțele de aparare israeliene au declarat ca au recuperat in cursul nopții corpul ostaticului din Gaza, scrie , potrivit Mediafax.Trupul sau a fost luat din orașul , situat in sudul țarii, și readus pe teritoriul israelian.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana a retinut un agent de rang inalt al Hamas

20:15, 20.03.2024 - Armata israeliana a reținut un agent de rang inalt al gruparii palestiniene Hamas, presupus implicat in rapirea și uciderea a trei baieți in 2014, in timpul operațiunii sale in curs de desfașurare la Spitalul Al-Shifa din orasul Gaza, a anunțat armata israeliana, relateaza CNN citat de Rador Radio Romania.…

Dupa 11 zile de așteptare, trupul lui Navalnii a fost predat mamei sale

11:20, 25.02.2024 - Cadavrul lui Alexei Navalnii a fost predat mamei sale, a anunțat purtatorul de cuvant al familiei disidentului, Kira Yarmysh, potrivit Sky News. Anunțul a fost... The post Dupa 11 zile de așteptare, trupul lui Navalnii a fost predat mamei sale appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Hamas avea un tunel de pentru o unitate de comanda sub sediul UNRWA, susține armata israeliana

06:45, 11.02.2024 - Forțele israeliene au descoperit o rețea de tuneluri lunga de sute de metri care trece parțial pe sub sediul UNRWA (Agenția ONU pentru Refugiații Palestinieni) din Gaza, susține armata, numind-o ”o noua dovada a exploatarii de catre Hamas a principalei ag

Armata israeliana spune ca a descoperit un tunel Hamas sub sediul ONU din Gaza

23:20, 10.02.2024 - Fortele israeliene spun ca au descoperit o retea de tuneluri lunga de sute de metri care trece partial pe sub sediul agentiei ONU pentru Refugiați Palestinieni (UNRWA), relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Operațiune in sudul Fașiei Gaza. Armata israeliana a anunțat anihilarea mai multor luptatori Hamas

14:00, 04.02.2024 - Fortele de aparare ale Israelului (IDF) au ucis mai multi combatanti islamisti Hamas in Fasia Gaza, printre care unii in apropiere de localitatea Khan Younis, in sudul enclavei palestiniene, a anuntat duminica dimineata armata israeliana.

Armata israeliana a eliminat mai multi teroriști Hamas in Khan Younis

12:41, 04.02.2024 - Fortele de aparare israeliene (IDF) au ucis mai multi combatanti islamisti Hamas in Fasia Gaza, printre care unii in apropiere de localitatea Khan Younis, din sudul enclavei palestiniene, a anuntat duminica dimineata armata israeliana.

Armata israeliana intentioneaza sa isi extinda operatiunile in sudul Fașiei Gaza

08:20, 02.02.2024 - Fortele de Aparare Israeliene (IDF) doresc sa isi extinda lupta impotriva gruparii militante palestiniene Hamas in partea cea mai sudica a Fasiei Gaza, potrivit informatiilor aparute in presa israeliana de joi.


Ce parere ai despre aceasta stire?