Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cabral știe de ce are Delia succes. A dezvăluit totul astăzi

Publicat:

Cabral a vrut astazi sa le dezvaluie prietenilor sai motivele pentru care crede ca Delia, colega sa de breasla, are succes. Prezentatorul TV le-a raspuns tuturor celor care îi critica alegerile vestimentare sau îi critica vocea.

Acesta a scris pe blogul sau ce crede despre jurata de la &"X Factor&" și &"iUmor&".

&"Ce are Delia de-i merge așa bine?

Mi-a venit gândul asta dupa ce-am fost martorul unei discuții de grup, unde cele mai sonore doua voci erau de-ale unor colege de breasla de-ale Deliei.

În esența,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cați bani a platit Delia pentru geaca de rafie. Artista și-a luat și caciula la fel: „Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea”

10:35, 26.03.2024 - Delia a atras din nou atenția fanilor, dupa ce a ales sa poarte haine confecționate din materialul celebrelor sacoșe de rafie. Artista a scos din buzunar cateva sute de lei pentru o geaca și o caciula.Delia Matache, cunoscuta pentru stilul ei vestimentar indrazneț și nonconformist, a reușit sa atraga…

Cum l-a filmat Delia pe Catalin Bordea, la iUmor. Asta face comediantul cand camerele nu sunt ‘pe el’: „Cum poti?”

20:45, 15.03.2024 - Delia l-a dat de gol pe Catalin Bordea. Artista l-a prins pe colegul ei de la iUmor intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazut. S-a aflat ce face juratul cand nu este filmat. Ce reacție a avut cand a vazut ca este filmat, nu se aștepta. Ce face Bordea in pauze la iUmor […] The post Cum l-a filmat Delia…

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

„Nu haliți vrajeli!”. Delia, a izbucnit pe rețelele sociale! Mai multe imagini cu cantareața au aparut pe internet / FOTO

10:25, 05.03.2024 - Se numara printre cele mai apreciate cantarețe de la noi din țara, insa și Delia are parte de situații neplacute. De curand, jurata de la iUmor s-a confruntat cu o situație neplacuta, dupa ce a vazut mai multe imagini cu ea, pe internet. Iata ce s-a intamplat, de fapt, dar și ce semnal de alarma a tras…

Madalina Mihai, prima finalista a sezonului 16 iUmor

22:55, 19.02.2024 - Primul episod al noului sezon iUmor, difuzat aseara, de la 21:00, la Antena 1, a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii, care au venit cu cele mai neasteptate momente artist

Ce crede Gina Matache despre emisiunea Power Couple. Fiica ei Oana și iubitul acesteia, Radu Siffredi iși testeaza relatia in show. „E puțin tras de par”

17:56, 15.02.2024 - Artista Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, iși testeaza relatia la Power Couple, iar mama artistei a facut primele declaratii despre show. Chiar daca la inceput nu a fost de acord cu relația fiicei sale mai mici, care a divorțat pentru a fi impreuna cu actualul partener, Radu Siffredi, Gina…


Ce parere ai despre aceasta stire?