Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cabernetul de Buziaş, aur la Vârşeţ

Publicat:

, din productia 2009 a Domeniilor Viticole Sara Buzias, a obtinut medalia de aur la concursul international Vinfest, editia 2012, care se desfasoara in fiecare primavara in orasul Varset, din provincia sarba Voievodina.

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nebunie muzicala pe malul Begai: formația sarbeasca Vostok a facut spectacol la Timișoara

11:15, 15.04.2024 - O veritabila nebunie muzicala s-a declanșat la sfarșitul saptamanii trecute pe malul Begai, in Timișoara, cu ocazia unui nou spectacol – maraton susținut de membrii formației sarbești Band Vostok la Porto Arte, care și de aceasta data a reușit sa creeze o atmosfera de nota zece. Muzicienii din orașul…

CFR Calatori, despre eventuala reluare a curselor Timișoara - Varșeț: Partea sarba nu accepta costurile cu tracțiunea

14:45, 04.03.2024 - Zilele trecute a fost lansata o petiție pentru reluarea curselor intre Timișoara și Varșet, anulate de la 1 august 2017. Reprezentanții companiei CFR Calatori spun ca se poarta in continuare discuții cu partea sarba, insa neințelegerea principala este legata de costuri.

Petiție pentru reluarea curselor de tren Timișoara – Varșeț

12:35, 03.03.2024 - Circulația trenurilor de pe ruta Timișoara – Varșet a fost intrerupta in vara anului 2017, astfel incetand sa mai existe vreo legatura feroviara intre Romania și Serbia. La șase ani și jumatate de atunci, unii calatori inca regreta lipsa acestei curse, motiv pentru care a fost lansata și o petiție.


Ce parere ai despre aceasta stire?