Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Burlacul Bogdan Vladau a explicat de ce a ales-o pe Daciana! "O poveste frumoasa de iubire abia acum incepe"

Publicat:

"Am ales-o pe Daciana, pentru ca intotdeauna langa ea am simtit pace in suflet. Ea nu e doar o femeie frumoasa. Ea e mult mai mult de atat. Sunt de parere ca o poveste frumoasa de iubire abia acum incepe.

Va multumesc voua, tuturor celor care mi-ati fost alaturi in cea mai frumoasa experienta din viata mea, Burlacul. Va multumesc pentru sustinere si pentru critici deopotriva. Va pup!", a fost mesajul pentru toate admiratoarele sale.

Citeste si....Daciana este aleasa Burlacului! Ea a primit inelul cu diamant de la Bogdan Vladau

GALERIE…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Program Formula 2™ și Formula 3™, Marele Premiu de la Monaco. Urmarește și spectacolul Porche Mobil1 Supercup, 23-26 mai

17:11, 21.05.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Program Formula 1™, Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Urmarește al șaptelea weekend de spectacol de pe circuit, 17–19 mai

16:50, 09.05.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Program Formula 1™, Marele Premiu de la Miami. Urmarește al șaselea weekend de spectacol de pe circuit, 3 – 5 mai

12:30, 29.04.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Program Formula 1™, Marele Premiu al Japoniei. Urmarește al patrulea weekend de spectacol de pe circuit, 5 – 7 aprilie

12:25, 01.04.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Claudia Patrașcanu, poveste de iubire cu unul dintre cei mai ravniți barbați din Romania. El i-a „rapit inocența: „Ea m-a inșelat”

17:30, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu și Liviu Varciu sunt doua dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul romanesc, insa puțini iși mai amintesc faptul ca cei doi au format un cuplu in tinerețe. Mai mult decat atat, cantarețul a fost primul barbat din viața vedetei, noteaza click.ro. „Pe Claudia o cunosc de cand…

O POVESTE DE IUBIRE S-au indragostit la trei ani și s-au casatorit dupa doua decenii

10:30, 14.03.2024 - Pe masura ce relația lor a evoluat de-a lungul anilor, Matt a simțit ca trebuie sa-și țina promisiunea facuta la gradinița The post O POVESTE DE IUBIRE S-au indragostit la trei ani și s-au casatorit dupa doua decenii first appeared on Informatia Zilei .

Program Formula 2™. Urmarește al doilea weekend din calendarul competiției. Marele Premiu al Arabiei Saudite, 7 - 9 martie

13:05, 06.03.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Program Formula 1™. Urmarește al doilea weekend din calendarul Formula 1™ 2024. Marele Premiu al Arabiei Saudite, 7 - 9 martie

12:40, 06.03.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?