Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bunica și Bunelul ridică în picioare publicul "iUmor". Momentul pe care nu trebuie să-l ratezi

Publicat:

Bunica și Bunelul au oferit un moment de maxima sensibilitate și au primit doua voturi pentru asta.

Bendeac nu s-a putut abține: &"Eu mor daca nu întreb. -Ce material aveți în gura?&" raspunsul a lasat pe toata lumea cu gura cascata: &"-Un fel de tabla, așa. De la cercurile de butoaie.&"

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Catalin Bordea cand a vazut-o pe Andreea Vinatoru la „iUmor”: „Nu o mai intrerupeți, ca se dezbraca!”

13:36, 17.05.2024 - Andreea Vinatoru revine pe scena „iUmor” cu un moment de stand-up comedy combinat cu balet, iar Catalin Bordea are o reacție neașteptata cand o vede in platou. Nici Cheloo nu a ezitat sa comenteze momentul concurentei.Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Catalin Bordea aleg, duminica aceasta, de la 20:00,…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Iulia Albu și mai excentrica. Ce probleme ridica

21:05, 05.05.2024 - Iulia Albu participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Frumusețea s-a nascut la sat”, criticul de moda nu se sfiește sa puncteze niște lucruri importante din societatea romaneasca actuala.

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

O eleva de clasa a IV-a din Dambovița a cucerit juriul și a ridicat publicul in picioare la „Romanii au Talent”! Andra: „Vocea ei este balsam pentru suflet”

21:35, 16.03.2024 - Edina Neagu este un alt copil foarte talentat din județul Dambovița care a uimit juriul și publicul in preselecțiile celei mai vizionate emisiuni din aceasta perioada, Romanii au talent, difuzata de postul național ProTv. Edina este din comuna Varfuri și, la 10 ani, este pasionata de muzica, in special…

Bunica lui Catalin Bordea: „Trebuie sa iți iei o femeie care are copil!”. De ce i-a oferit acest sfat și ce a dat de ințeles despre fosta lui soție / VIDEO

18:30, 04.03.2024 - Bunica lui Catașin Bordea i-a oferit un sfat prețios comediantului. Femeia care l-a crescut a vorbit despre viitoarea lui iubita, dar și despre fosta soție. Iata de ce i-a oferit acest sfat juratului de la iUmor, dar și ce a dat de ințeles despre fosta lui partenera de viața!

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

Primaria Seini susține performanța. Micuța Dora Debreczeni a ridicat publicul in picioare la „Romanii au talent”!

10:21, 17.02.2024 - Dora Debreczeni are 8 ani și este din Seini, ea a  a reușit sa-i impresioneze pe  jurații de la Romanii au talent. Momentul  artistic a fost apreciat cu 4 de DA, fetița a trecut in etapa urmatoare. Dora a menționat ca daca va caștiga marele premiu iși va lua un cațel , iar  de restul banilor va susține…


Ce parere ai despre aceasta stire?