Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bunic retinut pentru ca si-a violat nepoata

Publicat:

Anchetatorii constanteni au decis sa-l retina pe , de 65 de ani, individul banuit ca si-ar fi violat nepoata, in ultimii sase ani, in localitatea . Acesta urmeaza a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bunicul care și-a violat nepoata de 5 ani, trimis dupa gratii: Ce sentința i-au dictat magistrații

17:25, 11.06.2024 - Bunicul care și-a violat nepoata vitrega in varsta de 5 ani, intr-o localitate din raionul Hincești, a fost condamnat la inchisoare. Potrivit Procuraturii Generale, acesta va sta dupa gratii 12 ani.

Detalii cutremuratoare din ancheta. Cum a murit fetita de 2 ani din Dolj. Verișorul Raisei, reținut

11:25, 30.05.2024 - Principalul suspect in cazul mortii Raisei si-a recunoscut fapta. Este vorba despre unul dintre verisorii copilei de doi ani, un adolescent de 15 ani, care a fost retinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au constatat ca fata a fost injunghiata si stransa de gat, sangele ei fiind gasit pe hainele baiatului. …

Barbatul care și-ar fi violat nepoata de 5 ani, trimis in judecata: Cați ani de pușcarie risca

09:15, 23.04.2024 - Procuratura Generala (PG) informeaza despre finalizarea urmaririi penale și transmiterea in instanța de judecata a cauzei penale de invinuire a barbatului in varsta de 65 de ani, care și-ar fi violat nepoata in varsta de 5 ani.

Profesor de la un liceu din București reținut pentru ca și-a violat o eleva

15:41, 12.04.2024 - Un profesor in varsta de 62 de ani este acuzat ca din decembrie iși viola o eleva, la vremea respectiva minora. Poliția a deschis o ancheta dupa ce directorul școlii a sesizat relația nepotrivita. Dascalul a fost reținut vineri.

Primar din Buzau reținut intr-un dosar amplu de poluare și gestionare ilegala a deșeurilor

20:05, 11.04.2024 - Un scandal de proporții zguduie comuna Cochirleanca din județul Buzau, dupa ce primarul in funcție, Nicolae Stancu, a fost reținut in urma unor acuzații grave legate de poluarea mediului inconjurator și gestionarea ilegala a deșeurilor. Anchetatorii au descins in aceasta dimineața la sediul primariei,…


Ce parere ai despre aceasta stire?