Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bunele maniere la masă. Ce preparate se mănâncă cu mâna la restaurant

Publicat:

Bunele maniere la masa. Exista multe sfaturi cand vine vorba de servitul mancarii la masa. Anumite alimente se pot consuma direct cu mana, iar pentru altele este musai sa folosești tacamurile. Autoarea carții „Bunele maniere astazi”, , explica cum trebuie sa mananci la masa, intr-un stil manierat. Bunele maniere la masa Mancatul are și […] The post Bunele maniere la masa. Ce preparate se mananca cu mana la restaurant appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce conține supa pe care o mananca cea mai longeviva familie din lume

19:41, 22.04.2024 - Multe gospodine sunt in cautare de rețete sanatoase, unele preparate fiind considerate adevarate leacuri miraculoase. Este și cazul unei supe preparate dupa o rețeta care dateaza de secole, despre care se spune ca este secretul longevitații: minestrone.

BUNELE MANIERE Lucruri de evitat cand iei masa in oraș

09:36, 22.04.2024 - Exista unele reguli „neoficiale” de care ar trebui sa ținem cont atunci cand luam masa in oraș. The post BUNELE MANIERE Lucruri de evitat cand iei masa in oraș first appeared on Informatia Zilei .

Ce sa nu faci niciodata ca pasager in autobuz sau tramvai. Este complet greșit, care este codul bunelor maniere

18:06, 19.04.2024 - Indiferent daca ne aflam in autobuz, tramvai sau orice alt mijloc de transport, trebuie sa fim politicoși. Exista unele reguli pe care trebuie sa le respectam atunci cand suntem in public, conform codului bunelor maniere. Bunele maniere in mijloacele de transport De multe ori exista diferite discuții…

Rezident Land, de aproape 10 ani o oaza de relaxare la 20 km de Oradea - Miersig! Restaurant cu preparate ca la mama acasa!

17:00, 26.03.2024 - Rezident's Land, situat la 20 de km de Oradea, in satul Miersig (comuna Husasau de Tinca) este un proiect de suflet, construit in 2015, caracterizat de un contrast rustic, intre tradiție și modernitate, cu preparate ca la *mama acasa*.

Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit motivul pentru care nu mananca ciorba la restaurant

18:35, 24.03.2024 - Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales ca, dupa 13 sezoane in care a fost prezent in cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, a reusit sa castige inimile multor spectatori.

In ce zona a țarii se mananca cel mai bine. Un cunoscut bucatar explica de ce gastronomia romaneasca are cautare

15:10, 20.03.2024 - Romanii se lauda, de multe ori, cu bucataria tradiționala, iar preparate autentice sunt apreciate și de catre cei care aleg sa ne viziteze țara. Astfel, multe persoane se intreaba in ce regiune a țarii se gasesc cele mai delicioase preparate.

Dan Nicorescu a uitat de bunele maniere! Cum se comporta milionarul la o intalnire / FOTO

23:40, 12.02.2024 - Dan Nicorescu a uitat de bunele maniere! Cum s-a comportat milionarul cu partenera sa la restaurant, dar și cine l-a insoțit pe acesta la masa. Barbatul și-a asortat ținuta cu preferințele culinare.

Un centenar din SUA mananca de 36 de ani la același restaurant fast food. Acolo și-a sarbatorit aniversarea a 100 de ani

22:20, 10.02.2024 - Un barbat din SUA care a luptat in cel de-al Doilea Razboi Mondial și-a sarbatorit vineri aniversarea a 100 de ani la același restaurant fast food la care mananca aproape in fiecare zi, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?