Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Buget de austeritate la Primăria Capitalei: Mai puţini bani sau deloc pentru drumuri, şcoli, spitale,  şi biserici. Ce alte fonduri s-au tăiat

Publicat:

va discuta saptamana viitoare proiectul de rectificare al bugetului pe anul 2019, in urma caruia se vor reduce cheltuielile cu peste 600 de milioane de lei. Taierile vor fi operate asupra tuturor proiectelor publice, inclusiv cele pentru constructia, extinderea sau modernizarea unor scoli si gradinite, a , bisericilor nemaifiindu-le alocata nicio suma.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

CTP. ”Antena3 i-a taiat scurt macaroana” lui Piedone

19:16, 27.04.2024 - Cristian Tudor Popescu comenteaza pe marginea lansarii programului  candidatului  Popescu Piedone. CTP scrie ca Antena 3 i-a intrerupt brusc transmisia, un  ”afront” la adresa acestuia. «Contractul cu bucureștenii». Incepe prin a spune Eu n-am program, eu am un contract. Cu bucureștenii. Iar peste 1…

A fost semnat cel mai mare contract cu fonduri europene. Peste 64 de milioane de euro, atrași pentru modernizarea a 60 de km de drumuri dambovițene

22:31, 29.03.2024 - Veste importanta pentru infrastructura rutiera a județului Dambovița! A fost semnat cel mai mare contract de finanțare prin Programul Regional din istoria ADR Sud-Muntenia și primul din regiune pe Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027. Consiliul Județean Dambovița (CJD) a gazduit astazi, 29 martie…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „1.000 cele mai mari companii din Romania - uitați-va bine la ele. Din taxele, impozitele și contribuțiile platite (sau nu) de aceste companii se construiesc (sau nu) școli, spitale și infrastructura”

15:05, 23.03.2024 - Cand vezi astfel de rezultate bune și astfel de traiectorii stelare in vremuri atat de tulburi te intrebi, din nou, de ce avem deficit bugetar, deficit de cont curent, deficit de balanța comerciala și suntem indatorați pana la stranepoți?

Ceban, nemulțumit ca sediul fostei Universitați Tiraspol ar urma sa fie dat PA: „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați și spitale”

10:10, 14.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, s-a aratat indignat, dupa ce Procuratura Anticorupție a anunțat ca vrea cladirea fostei Universitați din Tiraspol pentru noul sediu. „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați, spitale”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

Digitalizare in 11 spitale din Timiș, cu fonduri PNRR. Alfred Simonis: „Dezvoltarea sistemului informatic este normalitate”

22:05, 06.03.2024 - O veste foarte buna pentru sistemul sanitar timișean vine de la București. Deputatul social-democrat Alfred Simonis a anunțat, miercuri seara, ca 11 unitați sanitare din Timiș au fost incluse pe lista pentru finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR).

PSD: Clotilde Armand taie 133 mil. lei de la școli și spitale ca sa dea mai mulți bani la panseluțe

15:30, 29.02.2024 - Social-democrații afirma ca primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, taie 133.000.000 lei de la școli și spitale ca sa dea mai mulți bani la panseluțe. „Consilierii locali ai PSD Sector 1 vor vota impotriva unei asemenea inepții”.

ȘCOLI ȘI SPITALE DSP a anunțat masuri pentru prevenirea și limitarea gripei

17:00, 05.02.2024 - Avand in vedere cresterea accelerata a numarului de cazuri de imbolnavire prin gripa, Ministerul Sanatații a instituit starea de alerta epidemiologica. The post ȘCOLI ȘI SPITALE DSP a anunțat masuri pentru prevenirea și limitarea gripei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?