Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucurie pentru fanii "Avatar"! Anunţul IMPORTANT făcut de regizorul James Cameron

Publicat:

Regizorul american a anunțat miercuri la convenția filmului CinemaCon, care se desfașoara zilele acestea la , ca filmul de succes 'Avatar' va avea patru continuari (sequel) fața de trei cate erau prevazute ințial, relateaza EFE, scrie Agerpres.ro.

Potrivit informațiilor publicațiilor de specialitate , Variety și Deadline, Cameron a declarat ca cele patru continuari ale filmului 'Avatar' vor avea subiecte independente, dar ca "impreuna vor forma o saga".

Cineastul american a precizat ca prima dintre continuari va ajunge pe ecrane de…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Top 15 filme de comedie pentru o seara relaxanta

07:30, 13.05.2024 - Top 15 filme de comedie pentru o seara relaxanta Indiferent de preferințele tale in materie de filme de comedie, aceasta lista acopera o gama larga de stiluri ce iți garanteaza o seara relaxanta și plina de amuzament. 1. „The Hangover” (2009) O comedie savuroasa despre o noapte nebuna in Las Vegas,…

Roger Corman, regizorul „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la varsta de 98 de ani

19:40, 12.05.2024 - Roger Corman, care a regizat o serie de filme de cult, printre care „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la varsta de 98 de ani, noteaza BBC. Familia sa a declarat pentru publicația de specialitate Variety ca a murit joi, in locuința sa din Santa Monica, California. „Filmele sale au fost revoluționare…

Paramount si Disney au prezentat primele imagini din urmatoarele lor superproductii

17:30, 12.04.2024 - Paramount a dezvaluit joi primele imagini sangeroase din filmul "Gladiator 2" la CinemaCon din Las Vegas, fara sa lase sa transpara niciun semn de ingrijorare, in pofida incertitudinilor legate de viitorul acestui important studio de la Hollywood, informeaza AFP, informeaza Agerpres.

Paramount a prezentat primele imagini din "Gladiator II" la CinemaCon: Paul Mescal, Pedro Pascal si Denzel Washington readuc varsarea de sange si brutalitatea l

09:35, 12.04.2024 - Paramount Pictures a prezentat primul trailer din "Gladiator II" pe scena de la The Colosseum at Caesars Palace, un hotel din Las Vegas care reimagineaza Roma Antica in toata splendoarea sa decadenta. Cei care l-au vazut au fost entuziasmati, scrie Variety.

Cannes 2024: George Lucas va fi recompensat cu un trofeu Palme d'Or onorific

20:15, 09.04.2024 - Cineastul american George Lucas, creatorul francizei "Star Wars", va fi recompensat cu un trofeu Palme d'Or onorific pe 25 mai, in cadrul ceremoniei de inchidere a celei de-a 77-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, au anuntat marti organizatorii evenimentului, relateaza AFP, conform Agerpres.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, moment emoționant intr-o biserica ortodoxa din Las Vegas. Cu cine s-a intalnit impresara / VIDEO

23:45, 23.03.2024 - In ediția din aceasta seara de la Prodanca. Punct și de la capat, impresara a fost la o biserica ortodoxa din Las Vegas. Acest moment i-a adus aminte de mama ei, Ionela Prodan, care era o femeie credincioasa și care a crescut-o pe vedeta in același spirit.


Ce parere ai despre aceasta stire?