Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bruce Springsteen va avea un show pe Broadway

Publicat:

va avea un show de opt saptamani pe Broadway in cadrul caruia va aparea doar el, va canta la pian și la chitara și va citi din cartea sa de memorii, relateaza Reuters.

"Springsteen pe Broadway" va începe la 3 octombrie într-o sala de spectacole de 960 de locuri, în contrast cu stadioanele pe care cantautorul cânta în turneele sale mondiale, au anunțat miercuri promotorii.

Cântarețul de 67 de ani va interpreta cântece din cariera sa de 40 de ani, între care va citi extrase din cartea sa de…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bruce Springsteen, Lana Del Rey si Raye, premiati la gala Ivor Awards

07:21, 25.05.2024 - Bruce Springsteen, Lana Del Rey si Raye s-au numarat printre vedetele recompensate joi la Ivors Academy din Londra cu premiile care recompenseaza anual cei mai apreciati compozitori si textieri britanici, transmite Reuters.

S-a lansat primul trailer al filmului Wicked, cu Ariana Grande in rol principal

10:30, 16.05.2024 - S-a lansat primul trailer al filmului Wicked, cu Ariana Grande in rol principal Casa de producție Universal transforma in film celebrul musical Wicked. Acesta este inspirat din romanul lui Gregory Maguire, Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West (1995). Cartea ofera o perspectiva…

Scandal dupa scandal la Eurovision 2024. Reprezentantul Olandei, Joost Klein, a lipsit de la repetiții din cauza unui „incident”

21:35, 10.05.2024 - Cantarețul olandez Joost Klein a lipsit vineri de la repetițiile Eurovision Song Contest in urma unui „incident”, a declarat Uniunea Europeana de Radiodifuziune (EBU), care organizeaza evenimentul, intr-un comunicat, relateaza Reuters.

Țarile G7 s-au angajat sa-și inchida centralele pe carbune pana in 2035

21:50, 29.04.2024 - Ministrii Energiei din tarile Grupului celor Sapte (G7) printre cele mai dezvoltate economii ale lumii au ajuns luni la un acord pentru a-si inchide centralele pe carbune din tarile lor pana in 2035 cel tarziu, intr-un pas semnificativ catre tranzitia de la combustibilii fosili catre alte forme de energie,…

Presedintele Forumului Economic Mondial: ”Nu am vazut acest tip de datorii la nivel global de la razboaiele napoleoniene”

07:50, 29.04.2024 - Borge Brende, presedintele Forumului Economic Mondial (WEF), a oferit o perspectiva sumbra pentru economia globala, spunand ca lumea se va confrunta cu un deceniu de crestere scazuta daca nu vor fi aplicate masurile economice adecvate, transmite Reuters.

„Nu pot sa respir”. Un afroamerican a murit dupa ce a fost trantit la pamant și imobilizat de polițiști. Momentul a fost filmat

21:15, 27.04.2024 - Frank Tyson, un afroamerican in varsta de 53 de ani, din Ohio, a murit la spital la scurt timp dupa ce a fost doborat la pamant și imobilizat de ofițeri. Intr-o inregistrare facuta publica de autoritați se vede cum barbatul le spunea polițiștilor ca nu poate sa respire, relateaza Reuters. Incidentul…

Codexul Crosby-Schoyen, din secolul 3 dupa Hristos, scos la vanzare: Cat costa cartea cu prima epistola a lui Petru

07:05, 08.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, scrie Reuters, potrivit observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?