Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brexit la deznodământ: săptămâna căderii capetelor şi a ultimei şanse

Publicat:

Saptamana cea mai lunga pentru Brexit si pentru premierul britanic a intrat in prelungiri. Asta dupa ce Premierul britanic a picat testul la toate materiile: acordul sau intarit de ceva asigurari europene nu a trecut peste al Statului britanic, care a gasit aceeasi situatie ca in noiembrie cu acordul sau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumea n-a mai fost atat de aproape de un razboi nuclear de la criza rachetelor din Cuba, avertizeaza premierul britanic

17:21, 13.05.2024 - Intr-un discurs menit sa-și convinga alegatorii, dupa ce conservatorii au primit o uriașa lovitura la alegerile locale, premierul britanic Rishi Sunak a prezentat un plan pentru urmatorii trei ani, relateaza The Independent.

Razboi in Ucraina, ziua 790. Premierul britanic anunța cea mai mare finanțare a țarii sale pentru Ucraina

10:36, 23.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 790. Presedintele SUA Joe Biden a promis in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite "rapid" ajutoare militare "importante" Ucrainei.

Sunak nu vrea ca tinerii sa poata locui in Marea Britanie fara permis de ședere ca inainte de Brexit și respinge propunerea CE

09:25, 20.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a respins o oferta a UE de a ajunge la un acord post-Brexit pentru a le permite tinerilor britanici sa traiasca, sa studieze sau sa lucreze in blocul european pentru o perioada de pana la patru ani, relateaza The Guardian.

Premierul ucrainean saluta acordul provizoriu al UE privind importurile de produse agricole

15:10, 20.03.2024 - Premierul ucrainean, Denis Șmihal, a salutat miercuri un acord provizoriu al UE privind importurile agricole, afirmand ca acesta va permite Ucrainei sa iși susțina producatorii și sa iși mențina exporturile.

Agențiile internaționale de presa nu ii dau șanse lui Iohannis la șefia NATO: Favorit e Mark Rutte

21:46, 12.03.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care a anuntat marti ca a decis sa intre in competitia pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice, il are drept contracandidat pentru sefia NATO pe premierul olandez Mark Rutte, scriu agentiile internationale de presa. Anuntarea candidaturii…

Ex-premierul britanic Boris Johnson, intalnire de gradul 0 cu Zelenski și Maduro

20:25, 10.03.2024 - Conform publicației The Sunday Times, fostul premier britanic Boris Johnson a facut o calatorie neoficiala in Venezuela in luna februarie pentru a se intalni cu președintele Nicolas Maduro, dupa care a calatorit in Kiev pentru o alta intalnire neoficiala cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.…

Premierul britanic Rishi Sunak cere confiscarea activelor rusești inghețate și redistribuirea acestora Ucrainei

14:11, 25.02.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a cerut duminica tarilor occidentale sa fie „mai indraznete” si sa confiste activele rusesti inghetate pentru a le redistribui apoi Ucrainei, informeaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Forțele navale ale Turciei se angajeaza sa protejeze coasta Somaliei in baza unui acord bilateral

16:30, 21.02.2024 - Somalia a aprobat miercuri un acord de cooperare economica si de aparare care va permite Turciei sa-si desfasoare fortele navele pentru a apara apele teritoriale somaleze timp de zece ani, a anuntat premierul somalez, Hamza Abdi Barre, informeaza agentia EFE. "Astazi, guvernul a aprobat acordul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?