Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING Primarul din Crevedia, exclus din PSD / Primarul din Caracal, suspendat

Publicat:

Decizii de ultima ora din ședința PSD. Primarul din Crevedia, , a fost exclus, iar primarul din Caracal, , a fost suspendat din PSD, la cererea lui , dupa exploziile de saptamana trecuta de la Crevedia, susțin surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

In cazul lui , explicat a spus ca in statutul PSD nu exista instituția autosuspendarii din calitațile politice deținute.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patronii statiei GPL care a explodat la Crevedia au dat in judecata pompierii

18:35, 07.05.2024 - Cosmin Stinga și Ionuț Doldurea, patronii firmei Flagas SRL ce opereaza stația GPL din Crevedia explodata in 2023, au depus marți prin intermediul avocaților o plangere penala impotriva a 3 pompieri comandanți ai intervenției. Cei doi sunt cercetați penal dupa explozia soldata cu doi morți și 56 de…

Ciolacu nu-și amintește cine e Ion Doldurea - candidat PSD la Primaria Caracal, tatal patronului stației GPL de la Crevedia care a explodat

14:35, 24.04.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu a fost intrebat, miercuri, despre candidatura la un nou mandat pentru Primaria Caracal a lui Ion Doldurea din partea social-democraților, tatal patronului stației GPL de la Crevedia, care a explodat.

Tatal patronului stației GPL care a explodat in Crevedia candideaza pentru un nou mandat de primar in Caracal

15:31, 27.03.2024 - Ion Doldurea, actualul primar din Caracal, candideaza pentru un nou mandat la Primarie, tot din partea PSD, deși renunțase la toate funcțiile din partid, la cererea ”in unanimitate„ a organizației județene și celei locale.

Ciolacu, intrebat despre revolta in PNL dupa demiterea lui Alin Nica: „Sunt decizii politice pe care liderii si le asuma”

13:10, 27.03.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, intrebat despre revolta unor liberali dupa demiterea lui Alin Nica de la șefia PNL Timis, ca „si in PSD si in PNL sunt orgolii, nemultumiri, dar exista decizii politice pe care liderii si le asuma”. 

Primarul din Caracal, al carui fiu deține stația GPL ilegala din Crevedia, va candida pentru un nou mandat: „PSD mi-a cerut”

18:30, 26.03.2024 - Primarul din Caracal candideaza din nou tot din partea PSD, deși renunțase la toate funcțiile din partid, dupa explozia devastatoare de la stația GPL, deținuta de fiul sau in Crevedia. Șase persoane au murit atunci și alte 50 au fost ranite. Și tot atunci Marcel Ciolacu declara ca primarul nu va mai…

Campanie de impadurire la Caracal: Peste 30.000 de puieti de salcam plantati de militarii Batalionului 22 Infanterie „Romanati”

23:00, 20.03.2024 - Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a participat miercuri la o acțiune de plantare in incinta Batalionului 22 Infanterie „Romanați”, unde au fost plantați peste 30.000 de puieti de salcam pe o suprafața de 6 hectare. Inițiativa aparține militarilor din cadrul batalionului, demonstrand preocuparea…


Ce parere ai despre aceasta stire?