Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING NEWS: Procuratura Generală: Unul ditre activiştii ANTIFA are legătură cu jaful armat de la Metro

Publicat:

BREAKING NEWS

Unii dintre activistii "Antifa" ar avea legatura cu jaful de la "Metro" din 30 mai, care a pus pe jar opinia publica din tara.

Declaratiile au fost facute de reprezentantii si ai de Politie. Potrivit lor, concubina unuia dintre acuzatii in dosarul "Metro" a fost retinuta, miercuri, in cadrul descinderilor politistilor de la "Fulger".

Publika.md precizeaza ca la sfarsitul lunii mai, anul curent, o echipa de incasatori de la Metro au fost atacati  si deposadati de banii care ii aveau asupra lor, unul din ei fiind impuscat…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Breaking: Laurențiu Reghecampf a reclamat la Poliție ca i s-au furat un Ferrari și o barca de 400.000 de euro

18:00, 09.05.2024 - Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a reclamat la Poliție ca i s-a furat un bolid marca Ferrari și o banca. Prejudiciul se ridica la suma de 400.000 de euro. Incidentul ar fi avut loc in urma cu mai multe luni, insa a fost reclamat abia acum!

BREAKING SURSE DNA `calca` la CE Oltenia - 7 percheziții au loc in legatura cu o mita `consistenta`

10:15, 25.04.2024 - Șapte percheziții ar avea loc la Complexul energetic Oltenia, afirma surse judiciare, intr-un dosar nou declanșat de procurorii anticorupție de la Secția I, afirma autorului acestui material surse judiciare.

Declarațiile lui Valery Kuzmin infurie Bucureștiul - Ambasadorul Rusiei la București a fost convocat la sediul MAE

10:50, 17.03.2024 - Ambasadorul Federației Ruse la București, Valery Kuzmin, a fost convocat duminica dimineața la sediul Ministerului Afacerilor Externe in legatura cu o serie de declarații recente ale parții ruse cu privire la „trecutul istoric”, noteaza Mediafax. Potrivit MAE, din dispoziția ministrului afacerilor…

Polițiștii brigazii „Fulger” au adus un omagiu generalului Anton Gamurari: „Memoria lui este una vie și puternica”

18:06, 15.03.2024 - La trei ani de la trecerea in neființa a generalului Anton Gamurari, polițiștii Brigazii de Poliție cu Destinație Speciala ,,Fulger” au participat la campionatul deschis al unitații „Tranta”, organizat in memoria combatantului care a luptat inflacarat pentru dreptate si valorile naționale.

Comentariul Biroul politici de reintegrare in legatura cu declaratiile lansate de citre Tiraspol

19:01, 28.02.2024 - Biroul pentru politici de reintegrare respinge declarațiile propagandistice venite de la Tiraspol, amintind ca regiunea transnistreana beneficiaza de pe urma politicilor de pace, securitate și integrare economica cu UE, avantajoase pentru toți cetațenii. Miercuri, autoproclamata Republica Moldoveneasca…

(foto) Mascații și-au scos mușchii la vedere: Angajații Fulger au participat, in premiera, la o competiție de triatlon

15:35, 25.02.2024 - Brigada de poliție cu destinație speciala „Fulger”a Inspectoratului General de Poliție in comun cu Federația de Triatlon Forța DF din Republica Moldova au organizat o competiție interna de „Triatlon Forța” la probele „Bench Press” și „Deadlift”, la mai multe categorii de greutate.

Mascații BPDS ,, Fulger” au participat la competiții sportive

10:50, 25.02.2024 - Intr-un eveniment fara precedent, Brigada de poliție cu destinație speciala „Fulger” a Inspectoratului General de Poliție al Republicii Moldova s-a unit cu Federația de Triatlon Forța DF pentru a organiza o competiție interna de „Triatlon Forța”. Evenimentul, ce reprezinta o premiera pentru unitate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?