Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING NEWS: Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri la energia electrică

Publicat:

Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a stabilit noi prețuri la energia electrica. Astfel, incepand cu data de 1 decembrie, consumatorii companiilor „Furnizarea energiei electrice Nord” și „” vor plati mai mult pentru curent.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Au fost stabilite noi prețuri la carburanți in Moldova

12:26, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 3 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 4 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,88 lei/litru (-2 bani), iar al motorinei…

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

O zi cu ieftiniri, alta cu scumpiri: ANRE a stabilit prețuri mai mari la carburanți, pentru maine

12:50, 14.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 15 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 3 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu un banuț.

Premier Energy este gata sa reduca tarifele la energia electrica

14:15, 29.02.2024 - Tarifele la energia electrica pentru consumatorii din centrul și sudul Republicii Moldova, deserviți de Premier Energy, ar putea scadea ușor, in loc de creșterea de 16% anunțata anterior. Acest lucru rezulta din noile calcule pe care Premier Energy le-a transmis Agenției Naționale pentru Reglementare…

ANRE a aprobat tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile: Vezi care sunt acestea și cand intra in vigoare

17:05, 28.02.2024 - Agenția Naționala de Reglementare in Energetica a aprobat, in cadrul ședinței de astazi, tarifele fixe și prețurile plafon la energia electrica produsa din surse regenerabile de energie. Hotararile vor intra in vigoare la 1 martie 2024.

Premiera pentru ANRE. Autoritatea de reglementare in energetica a aprobat aceste prețuri in premiera 

17:50, 21.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a aprobat astazi, in premiera, suplimentar la prețurile reglementate pentru furnizarea gazelor naturale in contextul obligației de serviciu public, a aprobat și prețurile reglementate pentru furnizarea gazelor naturale in contextul obligației de serviciu…

Inceput de saptamana, cu scumpiri la pompa: Ce prețuri a afișat ANRE pentru maine

12:40, 12.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 7 banuți, iar prețul motorinei va crește cu 15 bani.

Scumpirile se tin lant la carburanti: Cum explica ANRE si ce prețuri a stabilit pentru maine

10:50, 08.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a venit cu explicații privind valul de scumpiri la carburanți din ultima perioada. Totodata, autoritatea a anunțat noile prețuri la benzina și motorina, valabile pentru maine, 9 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?