Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Braşov: Copiii au putut fi vânători de munte de ziua lor, la Castelul Bran

Publicat:

Copiii au putut fi, pentru o zi, vanatori de munte, in "terenul de instructie" improvizat de 1 Iunie, la , de 2 Vanatori de Munte "Sarmizegetusa".

 



" a Copilului, vanatorii de munte au luat cu asalt curtea si au transformat-o in teren de instructie pentru cei mici. Militarii Brigazii 2 Vanatori de Munte "Sarmizegetusa" nu au tinut cont de conditiile meteo (ploaie abundenta - n.r.) ,iar copiii au ales sa fie alaturi de ei", se arata intr-un comunicat de presa transmis, marti, AGERPRES.

 

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO| Chinezii au livrat Romaniei 'trenul viitorului': va face legatura intre munte și litoral

18:26, 24.04.2024 - Producatorul chinez CRRC a adus primul sau tren electric in Romania, modelul fiind cel care acum cativa ani urma sa fie livrat Autoritatii de Reforma Feroviara. Dupa omologarea TSI, acesta va functiona pe rutele Bucuresti - Brasov – Constanta, informeaza Mediafax.

Tot Nelu Popa aduce la școala copiii din Bocșa și Maureni

10:36, 11.04.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Deși interesele politice oculte de la județ au lasat municipiul cu jumatate din alocarea pentru celelalte doua localitați, Reșița continua sa faca efortul necesar pentru elevii de acolo! Social-democrații alocau, in urma cu o luna, 2.450.000 orașului Bocșa, in vreme ce Reșiței doar 1.650.000,…

Viceprimar reținut in cazul copilului ținut in sclavie, la stana. Cu cat ii platea pe parinți

17:10, 04.04.2024 - Viceprimarul comunei Ungra, județul Brașov, a fost reținut, apoi plasat sub control judiciar, fiind acuzat ca la stana sa a fost folosit la munci grele un copil de 12 ani. Acesta e acuzat ca a „cumparat” consimțamantul parinților, mai ales ca minorul nu a mai frecventat nici școala. Potrivit DIICOT,…

Cazul copilului de 12 ani ținut in sclavie la o stana - DIICOT a reținut un viceprimar

16:40, 04.04.2024 - Viceprimarul comunei Ungra, județul Brașov, a fost reținut, apoi plasat sub control judiciar, fiind acuzat ca la stana sa a fost folosit la munci grele un copil de 12 ani. Acesta e acuzat ca a „cumparat” consimțamantul parinților de acasa, mai ales ca acesta nu a mai frecventat nici școala.

Bani in plus pentru parinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare

07:16, 31.03.2024 - Bani in plus pentru parinți Incepand cu luna aprilie, conform unui Ordin publicat in Monitorul Oficial, anumiți parinți vor primi sume suplimentare pentru copiii lor. Valoarea tichetelor de creșa va crește cu 20 de lei, conform Ordinului ministrului Finanțelor nr. 497 din 19 martie 2024 și al ministrului…

Cod galben de viscol in zona de munte din 4 județe. Ninge abundent in centrul țarii

07:55, 21.03.2024 - Meteorologii au emis atentionari Cod galben de vant puternic, cu viteze care vor depasi, la rafala, 90-100 de kilometri pe ora, in zonele de munte ale judetelor Brasov, Arges, Prahova și Dambovita. Sunt in vigoare pana la ora 12.00.

Pe 8 Martie, anumiți beneficiari de prestații sociale vor primi banii in conturi

00:15, 08.03.2024 - N. Dumitrescu Potrivit unui anunț al Agenției Județene pentru Plați și Inspecție Sociala (AJPIS) Prahova, anumiți beneficiari de prestații sociale vor primi, vineri, 8 Martie a.c., banii in conturi. In acest context, reprezentanții instituției au ținut precizeze: ”In atenția beneficiarilor din județul…

Soluția traficului infernal catre munte: Investițiile liberalilor din Brașov in infrastructura de transport

17:15, 15.02.2024 - Pana cand va fi gata autostrada catre Brasov, o solutie a traficului infernal catre munte, pe DN 1, prin Valea Prahovei, este reprezentata de investitiile facute de liberalii din Brasov in infrastructura de transport.


Ce parere ai despre aceasta stire?