Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brânză din lapte de scroafă: ce gust are şi cât costă un kilogram din cea mai scumpă brânză din lume

Publicat:

Ideea ii apartine lui , proprietarul fermei Piggy’s Palace, care a vrut la inceput sa faca un experiment pentru a vedea cum este branza de scroafa. Pentru ca scroafele sunt foarte greu de muls, el a reusit sa produca initial doar jumatate de kilogram de branza, care a fost vanduta unui cumparator anonim, iar banii au fost donati in scopuri caritabile.

Branza obtinuta din lapte de scroafa este mult mai bogata in proteine comparativ cu branza de vaca, scrie Vice.com. Fiind un aliment complet nou, multi clienti sunt interesati sa-l guste, spune Erik. Dar, deoarece se obtine…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele capșuni romanești au ajuns in piețe! Un kilogram de fructe costa mai mult decat unul de carne

16:00, 19.04.2024 - Datorita vremii mai calde din ultimele saptamani primele capșuni romanești au ajuns deja in piețe insa prețurile sunt destul de piperate.Un singur kilogram de capșuni romanești, intr-o piața din Capitala a ajuns sa coste aproape de doua ori mai mult decat un kilogram de carne de porc, prețul apropiindu-se…

Spitalul Municipal din Timișoara va oferi un tratament inovativ impotriva cancerului. Inițiativa, inspirata din experiența Evei Andreaș

18:45, 18.04.2024 - Un proiect pe bani europeni va echipa nu mai puțin de patru spitale și centre de sanatate din Romania și Serbia. Banii vor permite medicilor de la Spitalul Clinic Municipal din Timișoara sa accesibilizeze atat diagnosticarea, cat și tratamentul bolilor oncologice. Ideea a venit in 2019, de la regretata…

Cat costa, in Postul Paștelui, un kilogram de malai cu chipul Laurei Lavric pe ambalaj: ”Sunt și la export, e plin in magazine!”. In care țari romanii stau la coada? EXCLUSIV

15:55, 14.04.2024 - In Postul Paștelui, de 40 de zile, romanii au inclus in meniu și tradiționala mamaliguța, hranitoare și ușor de preparat. In magazine, malaiul se vinde la prețuri oarecum apropiate. Ne-a atras atenția insa un anume ambalaj, cu chipul Laurei Lavric, solista noastra de muzica populara. Ea ne-a explicat,…

Au aparut primii cartofi noi romanești. De necrezut cat costa un kilogram, in piețe

09:06, 12.04.2024 - Fiind primavara, in piețele romanești au aparut fructe și legume de sezon, pe care mulți ar vrea sa le cumpere, pentru o dieta cat mai variata. Doar ca, așa cum s-a intamplat in prima faza cu urzicile, de exemplu, multe legume au prețuri destul de piperate pentru buzunarele celor care trec pragul piețelor.…

Afacerea surprinzatoare care i-a imbogațit pe doi romani din Bacau intorși acasa din strainatate

19:05, 02.04.2024 - Iosif și Mirela Butacu au inființat o afacere in Bacau acum doi ani, care s-a dovedit a fi un succes notabil. Ideea de a demara afacerea le-a venit dupa ce cei doi s-au intors in țara din strainatate. „Am petrecut mulți ani lucrand in Anglia, unde cei doi copii ai noștri, in varsta de 4 și 8 ani, s-au…

Cat costa un kilogram de roșii romanești! Prețul din piețe ii poate lua prin surpindere pe mulți

12:35, 13.03.2024 - Roșiile romanești sunt apreciate pentru gustul lor dulce și pentru aroma intensa care este greu de gasit in cazul celor care vin prin import. Iata care este prețul unui singur kilogram de roșii romanești la mijlocul lunii martie 2024.

Cat costa la inceputul anului 2024 un kilogram de cireșe? A devenit comparabil cu gramul de aur!

10:35, 20.02.2024 - Deși sunt inca in extrasezon, cireșele par a fi noul lux al piețelor locale! Ciresele au devenit un lux, iar comerciantii iși evalueaza marfa la preturi exorbitante de pana la 250 de lei pe kilogram in piețele din Romania! Aceste fructe, aduse de pe alte continente, sunt vandute in piete chiar si la…

Descoperirea care ar putea rezolva crizele alimentare: Orez cu celule de carne

18:10, 15.02.2024 - Oamenii de stiinta din Coreea de Sud au dezvoltat un nou tip de aliment hibrid sustenabil, care combina orez si celule de carne de vita, despre care cred ca ar putea contribui la rezolvarea crizelor alimentare si care ar putea marca un progres in combaterea schimbarilor climatice, informeaza AFP. Noul…


Ce parere ai despre aceasta stire?