Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Box, CE Cadeți: Alexandru Narcis Magdalin a securizat a treia medalie pentru România

Publicat:

Pugilistul Alexandru Narcis Magdalin și-a asigurat calificarea în semifinalele Campionatului European de box pentru cadeti de la Sarajevo și implicit o medalie la aceasta competiție. Este a treia medalie securizata de sportivii români la Sarajevo.

Sportivul legitimat la , care a fost aproape de un succes înainte de limita, va boxa în semifinale cu rusul , pe 19 august.

Aceasta este a treia medalie a României la Europenele de cadeti, dupa cele asigurate de si .

Tot luni, la categoria…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupte: Romania nu a obtinut nicio medalie la Europenele U23 la stilul greco-roman

22:50, 21.05.2024 - Romania nu a reusit sa obtina nicio medalie la stilul greco-roman la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), in primele doua zile ale competitiei, potrivit Agerpres.La cat.

Medalie de bronz pentru Romania la Campionatul European de Karate și Para Karate Seniori

16:45, 13.05.2024 - Sportivul roman Dorin Alexe a caștigat duminica medalia de bronz la Campionatul European de Karate și Para Karate Seniori, informeaza luni Agenția Naționala pentru Sport. Karateka roman a reușit sa urce pe podium in cadrul probelor de Kata para karate.

Decizia radicala luata de David Popovici, cu scurt timp inainte de Jocurile Olimpice. Ce s-a aflat despre sportivul roman

15:40, 26.04.2024 - David Popovici a luat o decizie surprinzatoare cu scurt timp inainte de startul unora dintre cele mai importante competiții sportive din acest an. Inotatorul roman se pregatește intens pentru Europenele de la Belgrad și pentru Jocurile Olimpice.

Romania a cucerit prima medalie de aur la CM de scrima pentru cadeți și juniori

18:16, 18.04.2024 - Scrimerul roman Vlad Covaliu a castigat joi, la Riyad, in Arabia Saudita, titlul mondial al juniorilor la sabie masculin, in proba individuala a Campionatelor Mondiale de Scrima pentru cadeti si juniori.

Amalia Tugui si-a asigurat o medalie la Europenele de tineret de la Porec

22:20, 09.04.2024 - Pugilista romana Amalia Tugui si-a asigurat o medalie prin calificarea in semifinalele cat. 66 kg, marti, la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croatia), dupa ce a invins-o pe azera Emili Rzaeva, prin KO tehnic in repriza a treia.

Judo / Alexia Usurelu a urcat pe podium la Cupa Europeana din Slovacia

10:20, 25.03.2024 - Cupa Europeana de cadeti la judo tocmai s-a incheiat la finalul de weekend, iar clubul CSU Craiova are toate motivele de bucurie. La competitia desfasurata in Slovacia, Alexia Usurelu, sportiva pregatita de Mihai Voinea, a urcat pe podium, obtinand medalia de bronz la cat. 70 kg. Reusita Alexiei este…

Simona Amanar o vede pe Sabrina Voinea Maneca medaliata la JO de la Paris

12:50, 10.03.2024 - Fosta campioana olimpica Simona Amanar a declarat ca este increzatoare ca Romania va putea obtine o medalie la gimnastica artistica la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, prin Sabrina Voinea Maneca, medaliata cu aur la Europenele din 2022 si la Cupa Mondiala din 2023. „Toata lumea isi doreste o…

Simona Amanar: Toata lumea vrea o medalie olimpica la gimnastica, avem sanse

14:36, 08.03.2024 - Fosta campioana olimpica Simona Amanar a afirmat, vineri, ca este increzatoare ca Romania va putea obtine o medalie la gimnastica artistica la Jocurile Olimpice de la Paris, prin Sabrina Voinea, medaliata cu aur la Europenele din 2022 si la Cupa Mondiala din 2023, potrivit Agerpres. "Toata lumea…


Ce parere ai despre aceasta stire?