Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boureanu a pufait de zor tigari din foi

Publicat:

Monotonia pare sa se fi instalat in cuplul Pelinel-Boureanu. Sau poate cei doi doar au avut o zi mai proasta, nu de alta, dar s-au aratat extrem de apatici, zilele trecute, la o cafenea. Pelinel a tacut intruna, iar Boureanu a fumat ca un turc. Zilele mohorate nu i-au imbiat pe si pe sa ramana in casa, cei doi soti preferand sa iasa la o cafenea dintr-un mall, acolo unde s-au intalnit cu un alt cuplu de amici.

Citeste articolul mai departe pe gazetadebistrita.ro…  

Sursa articol: gazetadebistrita.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce regreta Cristian Boureanu dupa casnicia incheiata cu Valentina Pelinel și mai multe relații eșuate: „Nu-mi pasa ce spune lumea”

15:50, 08.05.2024 - Cristian Boureanu a vorbit, recent, despre viața lui personala și a dezvaluit care e marele sau regret, dupa ce s-a iubit cu atatea femei frumoase. Iata ce declarații facut fostul politician la Xtra Night Show!

E bun sau nu? Semn nou de „STOP”, intr-o intersecție foarte aglomerata

08:00, 27.04.2024 - Zilele trecute, in intersecția DJ 203K cu breteaua de ieșire de sub pod se circula potrivit unei noi reguli, impuse de apariția indicatorului ,,STOP” pentru șoferii care vin de pe Valea Slanicului. Astfel, conducatorii care vin dinspre Maracineni și vor sa ajunga in orașul Buzau trebuie sa le acorde…

"Urmatoarele etape ale razboiului au fost aprobate". Israelul anunța "noi lovituri dure" contra Hamas zilele urmatoare

07:45, 22.04.2024 - Israelul, care sarbatoreste luni inceputul Pastelui evreiesc, se pregateste sa intensifice presiunea militara in Fasia Gaza, unde armata sa spune ca pregateste "urmatoarele etape ale razboiului" impotriva Hamas.

Vacanțele sunt de vina: MEC explica de ce scoala va incepe si se va termina in zilele de weekend

16:20, 16.04.2024 - Ministerul Educației și Cercetarii a venit cu mai multe precizari, dupa anunțul ca primul și ultimul sunet vor fi in weekend. Responsabilii afirma ca la baza deciziei stau vacanțele mai mari și, prin urmare, necesitatea de a pastra numarului total de zile de studiu intr-un an.

C.M.I. Urban anunța anularea unor licitații

11:50, 11.04.2024 - S.C.C.M.I. URBAN S.A. anunța anularea licitațiilor programate pentru zilele de 15.04,16.04,17.04,18.04.2024 din motive tehnice și de redactare a anunțului publicat in zilele de 05.04-06.04.2024. The post C.M.I. Urban anunța anularea unor licitații appeared first on Stiri Neamt .

Adio, prime de zeci de mii de euro la ASF! „Este inoportun sa ai contraperformanțe și in același timp sa primești bonusuri”

07:05, 07.04.2024 - Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) nu mai are un contract colectiv de munca, iar cel viitor, care se negociaza in acest moment, nu va mai recompensa angajații și conducerea instituției atunci cand aceștia supervizeaza eșecuri de piața, așa cum a fost cazul falimentelor City Insurance și Euroins,…

Liniile M51 și M52 se suplimenteaza

08:56, 02.04.2024 - Comuna Gilau sprijina, sustine si incurajeaza dezvoltarea serviciului de transport prin acordarea facilitatilor si subventiilor de transport inclusiv prin implementarea programului Vinerea Verde, cu respectarea legislatiei fiscale in vigoare. Tinand cont de sugestiiile transmise, incepand cu data de 03.04.2024:…

Cainele jandarm „Ecay”, vedeta la Jibou

11:35, 27.03.2024 - Zilele trecute, jandarmii salajeni au fost prezenți in curtea Liceului Tehnologic „Octavian Goga” din orașul Jibou, unde au prezentat autospeciale și mijloace de intervenție specifice jandarmeriei, precum și un exercițiu demonstrativ de dresaj canin. De asemenea, elevilor le-au fost prezentate materiale…


Ce parere ai despre aceasta stire?