Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bonnie Tyler va cânta piesa ''Total Eclipse of the Heart'' chiar înainte de eclipsa solară de luni

Publicat:

Ocazie cum nu se poate mai potrivita: va canta celebra ei piesa '' of the Heart'' cu ocazia eclipsei totale de soare de luni 21 august din SUA, relateaza AFP.

Cântareața britanica în vârsta de 66 de ani, emblematica pentru anii 80, va interpreta hitul sau pe nava de croaziera ''Oasis of the Seas'' a companiei americane , chiar înainte sa înceapa eclipsa care va fi vizibila luni în mai multe regiuni din SUA.

" a fost o alegere logica pentru acest moment istoric",…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Eclipsa totala de soare a reinviat o melodie legendara: Piesa s-a auzit din milioane de difuzoare

21:06, 09.04.2024 - Din cand in cand, clasamentele muzicale sunt umbrite de revenirea unui adevarat clasic.La 40 de ani de la lansare, piesa Total Eclipse of the Heart a lui Bonnie Tyler a avut o revenire peste noapte.

Eclipsa solara din urmatoarele zile va fi urmarita din avioane

15:45, 06.04.2024 - Eclipsa solara din data de 8 aprilie va fi urmarita de la inalțimea de 15.000 de metri de catre patru piloți NASA. Aceștia vor zbura cu doua avioane specializate ale agenției și vor ramine in umbra eclipsei pentru șapte minute, facind o analiza mai amanunțita fața de ceea ce ar fi putut sa faca la sol,…

Șase deținuți americani au caștigat in instanța dreptul de a vedea eclipsa solara de pe 8 aprilie

08:55, 06.04.2024 - Zeci de milioane de americani se pregatesc pentru eclipsa totala de Soare de pe 8 aprilie. Printre aceștia, se numara șase deținuți, care au castigat in instanța dreptul de a vedea fenomenul.

Patru piloți NASA vor studia eclipsa solara de pe 8 aprilie din avioane. Care este motivul

08:05, 06.04.2024 - Eclipsa solara de pe data de 8 aprilie va fi urmarita de la inalțimea de 50.000 ft (15 km) de catre patru piloți din NASA. Aceștia vor zbura cu doua avioane specializate ale agenției și vor ramane in umbra eclipsei pentru șapte minute, facand o analiza mai amanunțita fața de ceea ce ar fi putut sa faca…

Monica Tatoiu, atac frontal catre Erika Isac. Ce a spus despre piesa ‘Macarena’

09:01, 20.03.2024 - Cantareața care a reușit sa faca senzație cu o piesa ce a starnit numeroase controverse a intrat in vizorul celebrei femei de afaceri. Monica Tatoiu nu este impresionata de piesa „Macarena” și a lansat un val de critici catre Erika Isac. Piesa ce a divizat internetul La doar o luna de la lansare, piesa…

Jessie Baneș lanseaza piesa "Romania mea", cu un puternic mesaj patriotic. Șocant: Autoritațile i-au blocat accesul la filmare!

19:10, 22.02.2024 - Artista Jessie Baneș a lansat astazi o noua piesa in care aduce in prim plan un mesaj patriotic deosebit, evidențiind o dragoste de țara puternica și de nestavilit și reamintind romanilor de pretutindeni cat de important este sa pastrezi in suflet vie amintirea țarii unde te-ai nascut.Cantareața a anunțat…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Piesa care a rupt internetul in doua. Cine este Erika Isac, „tupeista” adulata de femei și injurata de barbați. „Ia-te-n gura cu mine ca sa vezi cat sunt de doamna!”

13:35, 17.02.2024 - Cantareața de trap Erika Isac a starnit o furtuna pe rețelele de socializare odata cu lansarea piesei cu versuri licențioase „Macarena”, o adaptare a hitului care a facut furori in anii '90.


Ce parere ai despre aceasta stire?