Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bonnie Tyler: «Nu mă dezbrac pentru Eurovision»

Publicat:

(61 de ani), care facea furori in anii ’80 cu melodia “ of the Heart”, va reprezenta Anglia la concursul Eurovision de anul acesta.

Chiar daca presa a speculat ca imaginea i-ar putea fi afectata de acest lucru, artista a declarat ca nici macar nu isi pune aceasta problema. Citata de , artista a declarat.

"Nu voi concura cu nimeni la dezbracat. Ma bazez doar pe calitatile mele vocale", asta le-a transmis artista fanilor britanici.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele cinci semne care iți arata ca relația ta s-a terminat și ar trebui sa pleci: „Cand a fost ultima data cand te-ai simțit apreciat” VIDEO

16:01, 30.05.2024 - Un expert in intalniri a dezvaluit cele cinci semne care iți arata ca relația ta s-a incheiat și ca scanteia dintre tine și partenerul tau a disparut pentru totdeauna, relateaza Daily Mail.

Formatia italiana de rock Maneskin a inceput un turneu de festivaluri internationale

18:11, 20.05.2024 - Formatia de rock Maneskin, cu care Italia a castigat concursul Eurovision in 2021, a inceput un turneu de festivaluri internationale, in cadrul caruia va fi cap de afis la 15 concerte in America de Sud, Europa si Asia, informeaza luni ANSA, conform Agerpres.

Eurovision 2024, de la ABBA, la corectitudinea politica cu barba și Nemo

09:00, 13.05.2024 - Un reprezentant al faunei terestre, pe numele sau de scena Nemo, care se declara non-binar , a caștigat Eurovison 2024. Era cat pe ce sa... The post Eurovision 2024, de la ABBA, la corectitudinea politica cu barba și Nemo appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Scandal politic uriaș inainte de finala Eurovision. Concurentul Olandei, descalificat și interogat de poliție. Israelul a fost huiduit in semifinale.

16:35, 11.05.2024 - Artistul olandez Joost Klein nu va participa la finala Eurovision de sambata seara. Decizia a fost luata de Uniunea Europeana de Radiodifuziune dupa ce o femeie din echipa de producție a scris o plangere pe numele artistului.

Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta Irlandei a facut un show satanist care i-a pus pe fuga chiar și pe fani

08:56, 08.05.2024 - Bambie Ray Robinson a pus pe jar urmaritorii Eurovision, care spun ca vor avea coșmaruri din cauza prestației artistei și ca ceea ce a pus in scena seamana cu o exorcizare live.Ediția cu numarul 68 a competiției Eurovison incepe chiar astazi, cu 37 de țari care se vor lupta pentru marele premiu. Concursul…

Cați bani cere Mihai Traistariu pentru o noapte de cazare la garsonierele lui de la mare. A epuizat tot pentru mini-vacanța de 1 Mai și Paște

10:51, 12.04.2024 - Mihai Traistariu, in varsta de 47 de ani, deține șase garsoniere la mare, in Navodari, iar pe toate le-a inchiriat pentru mini-vacanța de 1 Mai și Paște. Artistul nu s-a ferit sa spuna public cat cere pentru o noapte de cazare.Romanii și-au facut deja rezervarile pentru mini-vacanța de 1 Mai și Paste,…

VIDEO | Eclipsa totala de soare a reinviat o melodie legendara: Piesa s-a auzit din milioane de difuzoare

21:06, 09.04.2024 - Din cand in cand, clasamentele muzicale sunt umbrite de revenirea unui adevarat clasic.La 40 de ani de la lansare, piesa Total Eclipse of the Heart a lui Bonnie Tyler a avut o revenire peste noapte.

Trei copii risca pedeapsa cu moartea

14:00, 08.04.2024 - Trei copii risca pedeapsa cu moartea in China pentru ca și-au batut pana la moarte colegul de clasa de 13 ani, scrie Daily Mail. Cei trei suspecți, toți cu varsta sub 14 ani la momentul crimei, sunt acuzați ca și-au intimidat colegul de clasa, numit doar Wang, pe o perioada lunga de timp, inainte de…


Ce parere ai despre aceasta stire?