Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bogdan Buta nu mai este șeful Untold! Decizia fermă pe care a luat-o, în urma acuzațiilor grave

Publicat:

a luat o decizie ferma, dupa scandalul in care a fost implicat. A stat departe de acuzațiile grave, dar a decis sa se retraga de la conducerea festivalului Untold! nu mai este șeful firmei. Iata raspunsul milionarului, dupa ce scandalul a ajuns in atenția tuturor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se intensifica scandalul de dopaj cu acuzații grave la adresa WADA

23:21, 22.04.2024 - Lumea sportului mondial reacționeaza dur pe marginea unei dezvaluiri, conform careia inotatori chinezi au scapat nepedepsiți pe motiv de dopaj, inainte de Tokyo 2020. Conform NY Times și ARD, Agenția Mondiala Anti-Doping a gestionat defectuos o serie de t

Klaus Iohannis tuna și fulgera in scandalul Cirstoiu: Coaliția sa iși faca treaba!

20:11, 17.04.2024 - Discuțiile contradictorii din coaliție il scot din sarite pe președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a comentat, de la Consiliul European, scandalul posibilei eliminari a lui Catalin Cirstoiu din lista cu candidați la Primaria Capitalei.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Acuzații grave: mai multi membri ai Parlamentului European, platiti pentru a raspandi mesajele Moscovei

08:05, 30.03.2024 - Mai multi membri ai Parlamentului European (PE) au fost platiti pentru a raspandi mesajele Moscovei, a declarat premierul belgian Alexander De Croo. Potrivit acestuia, serviciile de informatii belgian si ceh ”au colaborat strans” in aceasta saptamana pentru a destructura o retea de propaganda rusa,…

Xtra Night Show. Anița Condescu, in pericol sa iși piarda copilul definitiv. Vedeta continua seria acuzațiilor grave la adresa fostului soț: „Aveam dovezi, inregistrari...”

09:06, 13.03.2024 - Anița Condescu face noi acuzații la adresa fostului soț, despre care spune ca vrea cu orice preț sa ii ia copilul. Vedeta nu are voie sa il vada 30 de zile și exista și un raport in urma caruia ar putea sa se ceara sa fie decazuta din drepturile parintești.


Ce parere ai despre aceasta stire?