Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bob Dylan a fost dat în judecată pentru că ar fi drogat şi agresat sexual o minoră în 1965

Publicat:

Muzicianul american a fost acuzat ca a drogat si agresat sexual o fata in varsta de 12 ani in anul 1965, potrivit unui proces deschis saptamana trecuta in , informeaza News.ro.

In documentele depuse la vineri se arata ca Dylan s-a imprietenit cu fata, identificata cu initialele J.C., in luna mai a anului 1965.

, acum in varsta de 80 de ani, ar fi „stabilit o legatura emotionala” cu J.C. pentru „a-i reduce inhibitiile, cu scopul de a o abuza sexual, ceea ce a facut”, se arata in documente.

Este precizat ca Dylan s-a folosit de droguri,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.

Alcoolul și consecințele lui! Doi tineri și o minora au fost reținuți dupa ce au agresat un barbat de 35 de ani!

18:25, 23.02.2024 - Strada Piezișa din Cluj-Napoca este recunoscuta pentru petreceri, distracție, dar și pentru scandaluri, deoarece, daca nu știi sa bei, s-ar putea sa ajungi ori intr-o cearta, ori intr-o bataie. Spre exemplu, un grup de tineri, printre care chiar și o minora in varsta de 16 ani, au agresat un barbat…


Ce parere ai despre aceasta stire?