Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bistrița-Nasaud: Case și drumuri inundate in localitatea Breaza, in urma ploilor abundente

Publicat:

Mai multe gospodarii din localitatea bistrițeana Breaza au fost inundate joi seara in urma ploilor abundente, iar o parte din drumul județean din zona a fost acoperit cu aluviuni.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența Bistrița-Nasaud, au fost afectate curțile și beciurile a noua gospodarii, iar drumul DJ 170 a fost acoperit de aluviuni pe o distanța de un kilometru.

Pentru remedierea problemelor aparute a intervenit comitetul local pentru situații de urgența al comunei Negrilești.…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe gospodarii din comuna Buntești au fost inundate in urma ploilor abundente

09:35, 09.05.2024 - In dupa-amiaza și seara zilei de miercuri, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența “Crișana” au intervenit pentru inlaturarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice periculoase manifestate in sud-estul județului.

Un urs a intrat in curtea unei pensiuni din localitatea Bicaz Chei din Neamț

08:40, 26.04.2024 - Un urs a intrat in curtea unei pensiuni din localitatea Bicaz Chei din NeamțUn urs a intrat, vineri dimineata, in curtea unei pensiuni din localitatea Bicaz Chei, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt.

Primii pași pentru inființarea unei noi subunitați de pompieri, in localitatea Secuieni

18:15, 15.04.2024 - Astazi, 15 aprilie a.c., a avut loc predarea-primirea unui teren din domeniul public al comunei Secuieni, in domeniul public al statului și administrarea acestuia de catre Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul pentru Situații de Urgența „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacau, in vederea…

Suceava: Circulatia pe DN 17, in localitatea Iacobeni, afectata de copacii rupti de vant

17:00, 02.04.2024 - Circulatia pe DN 17, pe raza localitatii Iacobeni, a fost afectata, marti, de caderea unor arbori pe carosabil, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava. Potrivit acestora, la fata locului au intervenit pompieri militari, jandarmi, lucratori silvici si voluntari de la Serviciul…

Incendiu la o hala pentru cresterea pasarilor din localitatea Secheresa

14:36, 25.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, luni dupa-amiaza, la o hala pentru cresterea pasarilor din localitatea Secheresa, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Somes al judetului Satu Mare, potrivit Agerpres. Din primele informatii, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafata de aproximativ 2.000…

Mai multe gospodarii din Timiș, inundate de viituri provocate de ploile abundente

14:10, 07.03.2024 - In ultimele 24 de ore au fost inregistrate ploi consistente la stațiile hidrometrice ale Apele Romane Banat, mai ales la cele din bazinele hidrografice Bega și Timiș. Cele mai multe probleme au fost la Ohaba Romana.

Incendiu la un depozit de materiale de construcții din Satu Mare Au ars sute de paleți

21:10, 27.02.2024 - Pompierii au intervenit marți pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale pentru construcții din localitatea Orașu Nou, din județul Satu Mare. La sosirea pompierilor, incendiul se la manifesta violent. Au ars aproximativ 300 de bucați de paleți. „Inspectoratul pentru Situații…

ISU SATU MARE Incendiu in localitatea Oar

11:05, 27.02.2024 - Pe data de 26 februarie 2024, in jurul orei 22.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina .... The post ISU SATU MARE Incendiu in localitatea Oar first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?