Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bisericiile ortodoxe, capcane ale morţii. Un control al ISU a scos la iveală nereguli majore

Publicat:

Doua dintre cele mai grave nereguli constate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sunt lipsa surselor de apa in caz de incendiu, dar si instalatiile electrice cu improvizatii. In urma acestor controale, ISU planifica verificarea lacasurilor de cult de doua ori pe an.

Conform normelor legale, cladirile ar trebui prevazute cu cel putin doua usi pentru iesirea in caz de urgenta, iar bisericile din Bucuresti nu au asa ceva. Mai mult, usile lacaselor de cult, se deschid spre interior.

"Cea mai mare parte a unitatilor de cult din Capitala sunt edificate in secolul trecut, cu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja din Corbu, langa campingul de rulote. ISU: Se lucreaza pentru lichidare. Au fost extrase doua butelii

09:15, 06.04.2024 - Un puternic incendiu a izbucnit, sambata dimineata, dupa ora 4,00, la o terasa de pe plaja din localitatea Corbu, flacarile extinzandu-se pe o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati, langa campingul de rulote, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea", conform Agerpres.

Cod portocaliu de vant, primele pagube in București

11:51, 02.04.2024 - La nici o ora dupa activarea Codului portocaliu de vant care va matura astazi țara, in București s-au inregsitrat și primele pagube. Inspectoratul pentru Situații de Urgența a fost alertat prin numarul 112 cu privire la mai multe incidente, din fericire fara victime.

ISU SATU MARE Incendiu la o ferma de pasari de langa Tașnad

17:01, 25.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hala pentru creșterea pasarilor din localitatea Sechereșa. The post ISU SATU MARE Incendiu la o ferma de pasari de langa Tașnad first appeared on Informatia…

O femeie si fiica sa minora s-au intoxicat cu monoxid de carbon in urma unui incendiu

12:10, 05.03.2024 - O femeie in varsta de 31 ani si fiica sa, de 12 ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon si au facut atac de panica in urma unui incendiu care a izbucnit in gospodaria lor din localitatea Tupilati, a informat, marti, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, potrivit Agerpres. La fata…

Tragedie in Bistrița, unde un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

10:30, 03.03.2024 - Un tragic incident a avut loc sambata in zona dintre localitațile Dumbravița și Perișor din județul Bistrița-Nasaud. Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost descoperit decedat in apropierea unui incendiu de vegetație uscata, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații…

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Aproape 180 de miei au murit intr-un incendiu provocat de tigara aruncata la intamplare

18:40, 09.02.2024 - Aproape 180 de miei au murit, vineri, intr-un incendiu la un saivan de animale din comuna Cerna, din cauza unei tigari aprinse aruncata la intamplare, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta.


Ce parere ai despre aceasta stire?