Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biserica Ortodoxă Rusă explică de ce totuși se prăbușesc sateliții sfințiți de preoți

Publicat:

(foto) a propus sa se declare lipsiți de competența arhiepiscopii care au sfințit diverse masini si aparate de importanța naționala si care ulterior au fost distruse in accidente. „De ce ea a cazut satelitul (Meteor -M)?“ – și-a intitulat ierarhul comentariul sau pe despre esecul scoaterii pe orbita a unui […]

Citeste articolul mai departe pe reportervirtual.ro…  

Sursa articol: reportervirtual.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce ne place berea rece? Un studiu explica motivul chimic

07:00, 11.05.2024 - Vara e aproape, temperaturile cresc, iar o bere rece pare soluția perfecta pentru a ne racori. Dar de ce ne place berea rece? Oamenii de știința de la Academia Chineza de Științe au gasit raspunsul.

Suicidul, a patra cauza de deces in randul tinerilor. Psihiatrii explica fenomenul ingrijorator

15:50, 29.04.2024 - Statisticile arata faptul ca suicidul este a patra cauza de deces in randul tinerilor, iar acest fenomen este extrem de ingrijorator, avertizeaza specialiștii. In ultimii ani, foarte multe astfel de cazuri au avut loc și la nivel național.

De ce sa nu mai pui coji de portocale la radacinile plantelor. Specialistii in gradinarit spulbera acest mit

09:01, 19.04.2024 - Daca ești pasionat de gradinarit, este imposibil sa nu fi aflat despre controversele in jurul rolului citricelor in gradina, daca pot fi compostate, daca va descuraja daunatorii, etc? Se pare ca exista un raspuns, astfel ca specialiștii explica de ce sa nu mai pui coji de portocale la radacinile plantelor,…

Putin nu are nicio intenție sa mearga in zonele inundate. In schimb, a trimis preoți sa se roage din elicoptere sa stea ploaia (VIDEO)

13:40, 11.04.2024 - Autoritațile din Rusia apeleaza la ajutorul divin ca sa scape de inundațiile de proporții. Un grup de preoți a fost trimis sa survoleze zonele amenințate de inundații. In imaginile distribuite online, doi dintre ei țin in brațe icoane mari și par sa se roage pentru ca dezastrul sa nu se extinda. 

llie Nastase explica de ce Simona Halep a ales sa nu joace pe zgura din SUA

16:56, 08.04.2024 - ​Simona Halep s-a retras din echipa de Billie Jean King Cup a Romaniei inainte de duelul decisiv cu Ucraina, invocand probleme medicale la umar. Ilie Nastase a vorbit despre revenirea Simonei și a transmis ca sportiva ar putea juca la Roland Garros.

SURSE Directorul spitalului Colțea fața in fața cu procurorii DNA - Explica mersul licitațiilor pentru servicii IT in cazul carora Direcția a facut percheziții

12:20, 27.03.2024 - Directorul spitalului Colțea din Capitala, doctorul Ioan Bogdan Furtuna, ar fi audiat la momentul difuzarii acestei știri de anchetatorii DNA de la Secția I in legatura cu modul in care s-ar fi derulat o serie de licitații pentru servicii IT necesare spitalului manageriat de acesta, transmit autorului…

Cum explica un lider PSD orientarea tot mai mult spre candidaturi separate la Primaria Capitalei: „Timpul deja joaca in defavoarea noastra”

14:25, 12.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat marti ca spera ca pana la sfarsitul acestei saptamani coalitia de guvernare sa prezinte decizia finala cu privire la candidatul pentru Primaria Capitalei, afirmand ca varianta de candidat comun PSD - PNL „nu a picat in totalitate".

Conf. univ. dr. ing. Dan Traian Ionescu, despre Delta din Carpați: „Cineva va trebui sa gandeasca business-ul de promovare in turism!”

11:15, 27.02.2024 - Delta din Carpați are un potențial turistic imens. Problema este ca nimeni nu este interesat sa promoveze aceasta minune naturala pe care o are Brașovul. Conf. univ. dr. ing. Dan Traian Ionescu, de la Facultatea de Silvicultura, a abordat acest subiect la emisiunea „Culisele zilei cu Sebastian Dan”.…


Ce parere ai despre aceasta stire?