Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanţ TRAGIC în Pakistan: Peste 180 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor catastrofale

Publicat:

Potrivit lui , 108 decese au fost raportate in Punjab, 62 in si 11 in Gilgit-Baltistan. De asemenea, 250 de persoane au fost ranite in Punjab si 88 in .

Vezi si Inundatii devastatoare in India si Nepal: Aproape 200 de morti, 136 de persoane disparute

In India vecina, relatarile locale sustin ca numarul deceselor provocate de recentele inundatii in regiunile Jammu si Kashmir este de cel putin 175.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la un restaurant! Cladirea s-a prabușit peste clienți. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața / FOTO

10:00, 24.05.2024 - O tragedie s-a petrecut la un restaurant din Mallorca! Cladirea s-a prabușit peste clienți. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața in incident, iar alte zeci de persoane au fost grav ranite.

11 people, found hidden in lorry among paper rolls at the border

11:00, 20.05.2024 - Border police at Nadlac II border crossing point caught 11 people from Bangladesh, Pakistan, Nepal and India trying to leave the country illegally, hidden in a lorry carrying paper rolls from Turkey to Germany.

11 persoane au fost gasite ascunse intr-un TIR, printre role de hartie, la frontiera

10:25, 20.05.2024 - Politistii de frontiera de la Nadlac II au prins 11 persoane, din Bangladesh, Pakistan, Nepal si India, cand incercau sa iasa ilegal din tara, ascunse intr-un TIR care transporta role de hartie din Turcia in Germania, potrivit Agerpres.

Accident mortal intre o mașina și un tren de persoane, in Faragaș! Un barbat și-a pierdut viața

10:50, 11.05.2024 - In dimineața zilei de sambata, 11 mai 2024 a avut loc un accident cumplit intre stațiile Voila și Fagaraș. Un tren de persoane a spulberat o mașina care a ajuns pe linia de tren fara sa se asigure. In urma loviturii puternice, o persoana și-a pierdut viața, iar mai mulți pasageri aflați in autovehicul…

Organele a trei pacienți au salvat 9 vieți. Doua persoane au primit o noua șansa la viața in Cluj.

17:55, 19.04.2024 - Trei intervenții de prelevare din București, Baia Mare și Iași au salvat 9 oameni aflați in suferința au primit o noua sansa prin transplant de ficat, rinichi si plamani. Doi pacienți din Cluj au primit o noua șansa la viața.

Zodii care au intalniri romantice cu persoane casatorite. Vezi daca te numeri printre ele

11:55, 10.04.2024 - Daca unele cupluri au etica monogamiei in relații, nu toata lumea ține cont de ea. Se pare ca pentru unii nu este o idee atat de atragatoare. Anumite zodii sunt extrem de entuziasmate cand vine vorba despre ideea de a calca stramb.Zodii care au intalniri romantice cu persoane casatoriteNativii menționați…

Un barbat care a atacat doua persoane in strada la Timișoara a fost prins dupa cinci luni

10:55, 15.03.2024 - Un barbat care a atacat doua persoane in strada la Timișoara a fost prins dupa cinci luni. Viața uneia a fost pusa in pericol. Suspectul a fost arestat la cinci luni dupa fapte. Parchetul de pe langa Tribunalul Timiș informeaza ca, pe 27 octombrie 2023, seara, un barbat...

Femeile social-democrate, in vizita la Caminul pentru persoane varstnice Constanta

15:36, 06.03.2024 - "Femeile sunt fundamentul unei societati echitabile si progresiste, iar contributia lor este esentiala pentru construirea unui viitor mai bun pentru toti Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, femeile fac ca interventia lor…


Ce parere ai despre aceasta stire?