Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biden, după doborârea balonului chinezesc: Am fost clari faţă de China cu ceea ce vom face. Nu o să dăm înapoi

Publicat:

a declarat, luni, ca relatiile dintre si China nu au fost slabite de doborarea de catre armata americana a unui presupus balon de spionaj chinezesc la sfarsitul saptamanii și a precizat ca guvernul sau a transmis „clar” celui de la Beijing care ii sunt intențiile in raport cu balonul.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ședința cu scantei intre SUA și China! Chinezii ii avertizeaza pe americani: 'Nu ar trebui sa treaca peste liniile rosii'

15:00, 26.04.2024 - Statele Unite impiedica dezvoltarea Chinei, a declarat vineri ministrul de externe Wang Yi in timpul discutiilor cu omologul sau american Antony Blinken, aflat intr-o vizita la Beijing, care are ca scop aplanarea diferendelor comerciale si politice dintre cele doua superputeri, relateaza News.ro.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Blinken se deplaseaza saptamana viitoare in China

10:16, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China, transmite duminica dpa, potrivit Agerpers.

SUA nu mai vrea sa importe mașini electrice din China: „Vehiculele lor prezinta riscuri pentru securitatea noastra naționala”.

14:30, 12.04.2024 - Președintele Joe Biden a fost indemnat sa baneze importurile mașinilor electrice cinezești in Statele Unite. Președintele Comisiei Bancare a Senatului, Sherrod Brown a spus: „Mașinile electrice chinezești sunt o amenințare existențiala catre industria auto americana.”, relateaza BBC. 

Americanii amenința Beijingul. Daca veți ajuta armata Rusiei…

20:36, 08.04.2024 - Statele Unite sunt pregatite sa sanctioneze bancile si companiile chineze, precum si conducerea Beijingului, daca vor ajuta fortele armate ale Rusiei in invadarea Ucrainei, a declarat luni secretarul de Trezorerie al SUA, Janet Yellen. ”Suntem pregatiti sa actionam daca vedem incalcari semnificative,…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

TikTok ar putea fi interzis in Statele Unite ale Americii / Mike Pence: 'China otraveste mintile copiilor'

17:35, 10.03.2024 - Presedintele Joe Biden a anunțat ca va semna o lege care acorda grupului chinez ByteDance aproximativ sase luni sa cedeze populara aplicatie video scurta TikTok, daca aceasta va trece in Congres, in timp ce rivalul sau, Donald Trump, si-a exprimat ingrijorarea cu privire la interzicerea serviciului…

Lumea va experimenta un al doilea „șoc chinezesc”, cu o abundența de bunuri ieftine, scrie Wall Street Journal

13:00, 03.03.2024 - Pentru a rezolva problemele economice, China crește producția de bunuri care depașesc cererea interna, a scris Wall Street Journal (WSJ). Țarile din intreaga lume vor experimenta un al doilea val de importuri din China, dar ultimul val de produse chinezești a dus la falimentul unor fabrici din Occident,…


Ce parere ai despre aceasta stire?