Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu a apelat la o nouă schimbare de look. Vedeta nu mai arată deloc așa cum o știai / FOTO

Publicat:

Nu mai este niciun secret faptul ca Bianca Dragușanu este diva care iși schimba imaginea de la o zi la alta cu cea mai mare ușurința. Astfel ca acum, blondina a apelat la o noua schimbarea de look, motiv pentru care nu mai arata deloc așa cum știai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum scapa Bianca Dragușanu de celulita. La ce procedura a apelat blondina de aceasta data

22:25, 12.04.2024 - Bianca Dragușanu a inceput sa se pregateasca pentru vara, așa ca, de curand, a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Daca, de obicei, iși facea intervenții la nivelul feței, de aceasta data, a vrut sa scape de celulita.

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu! Vedeta iși cauta dreptate, dupa ce a fost amendata cu 10.000 lei

22:46, 13.03.2024 - Bianca Dragușanu a ajuns in fața magistraților Curții de Apel București, dupa ce a fost amendata cu 10.000 de lei. Ce a decis instanța la primul termen al dosarului in care blondina iși cauta dreptate. De ce a ajuns in fața judecatorilor.

Vica Blochina, mesaj special pentru Bianca Dragușanu, de ziua ei de naștere. Ce urare i-a facut vedeta: „Ai fost sprijinul meu...” / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Vica Blochina a transmis un mesaj special pentru Bianca Dragușanu, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Vedeta i-a facut prietenei sale o urare emoționanta. Iata ce a postat pe rețelele de socializare!

Premiera in Romania. Din lipsa de personal, un restaurant a apelat la chelneri-roboți. Investiția nu a fost deloc mica

13:40, 29.02.2024 - Pentru ca se confrunta cu o lipsa acuta de personal, un restaurant din Cluj-Napoca a apelat la ajutorul chelnerilor-roboți. Mașinariile inteligente preiau comenzile clienților, aduc mancarea la mese și debaraseaza mese. Costul unui astfel de robot ajunge la 37.000 de lei, insa patronii sunt convinși…

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Bianca Dragușanu, ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cum o ataca vedeta: „Diavolul poate...” / FOTO

19:50, 10.02.2024 - Bianca Dragușanu a transmis o ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cele doua se cearta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata cum o ataca vedeta pe fosta partenera a iubitului ei, Gabi Badalau!


Ce parere ai despre aceasta stire?