Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Benzina se scumpește cu un bănuț, iar motorina se ieftinește: Noile prețuri la carburanți, afișate de ANRE

Publicat:

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește. Șoferii vor plati maine, 6 iulie, pentru litrul de benzina cu 1 ban mai mult, iar pentru cel la motorina cu 19 banuți mai puțin. Agenția Naționala pentru a afișat noile prețuri

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște: Cat va costa benzina și motorina, maine

12:45, 07.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 8 mai, șoferii vor plati cu 15 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 11 bani.

Soferii, uluiti cand au mers, luni, la pompa, ca sa alimenteze. Ce preturi au vazut la benzina si la motorina

17:01, 29.04.2024 - Rasturnare de situatie in statiile PECO din Romania. Benzina a ajuns mai scumpa decat motorina. Analiștii spun insa sa nu ne bucuram prea mult, pentru ca acest lucru poate prevesti o incetinire a economiilor. Spre exemplu, la stația Petrom Drumul Taberei din București, motorina standard costa 7,36 lei/litru,…

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Benzina in Moldova se scumpește, iar motorina se ieftinește

12:05, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 1 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 2 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,88 lei/litru (+4 bani), iar al motorinei fara…

Benzina, mai scumpa cu 6 bani maine: Vezi cat va costa motorina

12:20, 27.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare Energetica a afișat noile prețuri la carburanți, pentru ziua de maine, 28 martie. Astfel, prețul la motorina ramane neschimbat, iar cel la benzina crește cu 6 bani.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?