Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Benjamin Netanyahu a câștigat alegerile primare din partidul Likud

Publicat:

Premierul israelian a caștigat lejer alegerile primare din partidul sau de dreapta, Likud, a anunțat joi purtatoarea de cuvant a acestei formațiuni, , citata de AFP.

Foto: (c) / XINHUA FLUX

'Dupa numararea a aproape 60% din buletinele vot, a obținut 80% din voturile exprimate și (singurul sau contracandidat) 20%', afirma sursa menționata.

Cei 96.651 de membri ai partidului au votat de asemenea și lista candidaților pentru posturile de deputat la alegerile parlamentare anticipate…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul a luat o decizie in privința Iranului: Ce tip de raspuns promite Netanyahu

01:10, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, in cadrul unei intalniri private cu ministri din partidul sau Likud, ca atacul cu rachete al Iranului trebuie sa fie urmat de un raspuns inteligent, conform unei informatii publicate de postul de radio Kan, relateaza dpa.

Netanyahu reia planurile de a inchide Al Jazeera in Israel

22:50, 01.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu planuiește sa inchida canalul de știri Al Jazeera din Israel. Anunțul a fost facut de reprezentanții partidul sau Likud. Prim-ministrul considera ca postul de televiziune are o poziție partinitoare in conflictul din

Donald Trump a pierdut pentru prima oara la alegerile primare republicane. Cine e femeia care l-a invins

07:16, 05.03.2024 -  Ea a pierdut in Carolina de Sud, statul sau natal. Dar ea este prima femeie care a castigat un scrutin primar republican din istoria SUA.Cu toate acestea, Trump are un avans urias in fata lui Haley si este posibil sa se confrunte cu Joe Biden la alegerile din noiembrie.CBS relateaza ca Haley a castigat…

Donald Trump a pierdut pentru prima oara la alegerile primare republicane. Cine e femeia care l-a invins

08:21, 04.03.2024 -  Ea a pierdut in Carolina de Sud, statul sau natal. Dar ea este prima femeie care a castigat un scrutin primar republican din istoria SUA.Cu toate acestea, Trump are un avans urias in fata lui Haley si este posibil sa se confrunte cu Joe Biden la alegerile din noiembrie.CBS relateaza ca Haley a castigat…

Nikki Haley l-a invins pentru prima data pe Donald Trump la alegerile primare republicane. A castigat in Washington DC

08:20, 04.03.2024 - Nikki Haley l-a invins pe Donald Trump la alegerile primare republicane din Washington DC, prima sa victorie in fata fostului presedinte in campania din 2024 pentru a deveni candidatul republican la presedintie, transmite BBC.

ALEGERI 2024 Trump a caștigat alegerile primare din Carolina de Sud.

12:35, 25.02.2024 - Donald Trump obține victoria in alegerile primare republicane din Carolina de Sud, depașind-o pe rivala Nikki Haley. The post ALEGERI 2024 Trump a caștigat alegerile primare din Carolina de Sud. first appeared on Informatia Zilei .

Victorie pentru Donald Trump! Fostul președinte american a caștigat alegerile primare republicane: „Sa il invingem pe Joe Biden”

12:30, 25.02.2024 - Donald Trump are motive sa radieze de fericire! Fostul președinte american a reușit sa caștige alegerile primare republicane din statul Carolina de Sud, SUA. El și-a consolidat poziția in cursa pentru nominalizarea partidului in alegerile prezidențiale viitoare.

Joe Biden a castigat alegerile primare democrate din Carolina de Sud, statul care l-a propulsat la Casa Alba in 2020

14:20, 04.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a castigat, sambata, alegerile primare democrate din statul Carolina de Sud, potrivit proiectiilor realizate de Edison Research, citate de News.ro, și ale analiștilor CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?