Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Becali, „turbat“: A trecut la ameninţări şi a anunţat ce va face dacă FCSB ratează victoria şi cu Dinamo

Publicat:

FCSB a remizat cu Clinceni, continuand seria rezultatelor dezolante din 2020, iar Dinamo a asistat, neputincioasa, la victoria Botosaniului, care a trimis-o in play-out din punct de vedere matematic. Duminica (ora 20.00), cele doua rivale au meci direct.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic, amenințari pentru Dinamo inaintea meciului care ii poate retrograda pe alb-roșii: „Vrem sa caștigam”

23:50, 06.05.2024 - UTA a caștigat play-out-ul SuperLigii, dupa victoria cu scorul de 3-1 in fața celor de la U Craiova 1948, dar Mircea Rednic vrea o victorie și in ultima runda, in fața echipei sale de suflet.

Ioan Varga, aroganțe la cote mari inainte de CFR - FCSB: „Il așteptam pe Becali cu paine și sare, iar pe FCSB cu multe goluri”

18:15, 12.04.2024 - Ioan Varga (52 de ani), patronul CFR-ului, nu renunța la titlu. Victoria categorica cu Rapid din Giulești i-a readus speranțele omului de afaceri, care abia așteapta meciul cu FCSB. In eventualitatea unui succes, clujenii, care sunt pe locul 2, se vor apropia la 7 puncte de lider. Varga a prins curaj…

VIDEO SuperLiga: Dinamo, rateaza in prelungiri victoria cu Petrolul – „Cainii”, pe loc de retrogradare directa

22:40, 01.04.2024 - In ultima partida a rundei a doua din play-out-ul SuperLigii, Dinamo a remizat dramatic, scor 1-1, in fața celor de la Petrolul Ploiești. Trupa lui Zeljko Kopic ramane pe loc de retrogradare ridrecta.

Adrian Duța, invitatul lui Alexandru Barbu la GSP Live » 27 februarie

09:30, 27.02.2024 - Alexandru Barbu revine cu o noua ediție GSP Live, astazi, de la ora 11:00. Invitatul acestuia este jurnalistul GSP.ro Adrian Duța. Cei doi vor aborda cele mai importante subiecte din fotbalul romanesc: victoria obținuta cu emoții, luni seara, de Universitatea Craiova, in compania celor de la FC Voluntari,…


Ce parere ai despre aceasta stire?