Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bebelusul tau vrea leganat in permanenta? Iata cele mei bune pozitii

Publicat:

Leganatul copilului pare cel mai simplu lucru din lume, dar e bine sa-l faci ca la carte.

3 pozitii de leganat
Cand nu reusesti nicicum sa linistesti bebelusul, orice truc îti prinde bine, mai ales în primele zile acasa, cand noile responsabilitati te coplesesc.

Nu uita: cu cat e mai mic, cu atat mai tare are nevoie de atingerile tale, iar leganatul îl ajuta sa se simta în siguranta!

Stai fara grija: în prima luna de viata, e prea mic ca sa dezvolte dependente, asa ca îl poti tine în brate, fara sa te temi ca n-o…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bebeluș nascut prematur, abandonat de medici intr-un sac. A murit dupa 16 ore. Reproșul aruncat asistentei: „Nu-ti dai seama ca, sacul lasat deschis, copilul se oxigeneaza si traieste?!”

19:10, 30.05.2024 - Un bebeluș nascut prematur la Spitalul Municipal din Campina a fost aruncat intr-un sac de gunoi din plastic și lasat sa moara de catre medicii de garda. Asistenta care a observat ca gemea, iși mișca buzele, toracele, mainile și picioarele a cerut sa fie dus la incubator, dar a fost oprita de un doctor…

”E singura funie care...”. Tanara de 19 ani, moarta in Spitalul din Suceava, dupa ce a nascut! S-a casatorit recent și era nerabdatoare sa iși stranga bebelușul in brațe

14:20, 30.05.2024 - Caz ingrozitor in Suceava! O tanara de doar 19 ani a murit la foarte scurt timp dupa ce a nascut. Proaspata mamica se casatorise recent cu soțul ei și erau nerabdatori sa iși stranga bebelușul in brațe. Iata care este reacția spitalului, dupa tragedia care s-a produs!

Inca o țara africana se leapada de Franța și de prezența sa militara pe teritoriul național

09:45, 17.05.2024 - Merita povestit acest episod. Din mai multe motive, toate semnificative pentru evoluțiile deloc surprinzatoare care au loc pe continentul african, schimband cu mare viteza ceea ce, pana de curand, reprezenta echilibrul de putere post-colonial.

E gata sa lase vedetele de la FCSB sa plece: „Eu ii duc la aeroport! Merita”

23:45, 27.04.2024 - Mihai Pintilii, colaboratorul lui Elias Charalambous in staff-ul de la FCSB, a vorbit despre posibilele plecari de la FCSB, dupa ce echipa roș-albastra a devenit campioana. Campion și ca jucator cu FCSB, Mihai Pintilii a vorbit despre ce inseamna acest trofeu pentru el, caștigat de FCSB dupa 9 ani,…

Bebelușul gasit mort in mașina de spalat a fost strangulat. Ce a dezvaluit raportul de necropsie

14:21, 17.04.2024 - Potrivit raportului preliminar de necropsie, bebelușul a fost nascut la termen, dar imediat dupa aceea mama lui l-a strangulat. Expertiza psihiatrica a stabilit ca femeia a avut discernamant la momentul comiterii gestului necugetat.

Antrenorul Xabi Alonso ar putea avea o strada care sa-i poarte numele la Leverkusen. „Merita sa ne gandim la acest lucru”

15:20, 16.04.2024 - Primaria din Leverkusen a anunțat ca ia in considerare ca o strada din oraș sa poarte numele lui Xabi Alonso, dupa ce antrenorul spaniol de 42 de ani a caștigat cu Bayer primul titlu in Germania din istoria de 120 a echipei de fotbal, relateaza News.ro.In urma victoriei de duminica a lui Bayer cu 5-0…

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.

Predoiu susține ca aderarea completa la Schengen trebuie finalizata in 2024: Vom desfasura o activitate politico-diplomatica permanenta

15:55, 10.03.2024 - Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, a sustinut ca aderarea completa a Romaniei la spatiul Schengen este un proces ireversibil, care trebuie finalizat in anul 2024 cu extinderea acquis-ului Schengen și la frontierele terestre.


Ce parere ai despre aceasta stire?