Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bebeluş de un an lovit în moalele capului de calul din curte

Publicat:

Calul s-a speriat si l-a lovit cu copita pe micut, acesta fiind dus de urgenta la o unitate medicala. Copilul a fost transferat de la Botosani la Iasi cu elicopterul SMURD direct la UPU de la Spitalul de Copii, unde a fost investigat, necesitand internare. „Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind lovit cu copita la occiput, partea posterioara a craniului, avand plaga si fractura la nivel local. A fost internat si rezolvat chirurgical, va ramane sub tratam (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Aflata in coma, abandonata pe marginea unui șanț

20:30, 26.03.2024 - Este ancheta la Botoșani, acolo unde o batrana a fost gasita in coma abandonata mai mult moarta decat vie pe marginea unui șanț. Investigația este complicata intrucat nu se știe absolut nimic despre raufacatori, iar victima nu poate fi audiata, potrivit B1Tv. Femeia in varsta de 76 de ani, din comuna…

Bebelus de doua luni din Republica Moldova, transferat cu elicopterul SMURD de la Chisinau la Iasi

19:26, 23.03.2024 - Un bebelus de doua luni din Republica Moldova, care a fost diagnosticat cu meningita, a fost transferat, sambata, cu un elicopterul SMURD de la Chisinau la Iasi, pentru a fi internat la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria”.

Una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica a murit

20:20, 14.02.2024 - Una dintre cele doua fetite din comuna ieseana Lungani care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica a murit, miercuri, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, unde fusese adusa in stare critica.

Alerta la spitalul de copii din Botosani. Gandaci, surprinși in saloanele celor mici / FOTO

13:55, 04.02.2024 - Este alerta la spitalul de copii din Botoșani, dupa ce au aparut mai multe imagini socante pe internet, in cursul zilei de ieri. O mama care a fost internata acolo cu fetita ei a filmat multimea de gandaci din unitatea medicala abia renovata.


Ce parere ai despre aceasta stire?