Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BBC nu poate trata subiecte cu implicaţii politice

Publicat:

Grupul media britanic BBC nu poate acoperi subiecte fierbinti din , cum este scandalul interceptarilor telefonice, din cauza eventualelor implicatii politice.

Trustul de stat are mainile legate din cauza reglementarilor Ofcom (Biroul de Comunicatii – autoritatea guvernamentala care controleaza audiovizualul) si propriului cod etic, spune presedintele BBC, lordul , potrivit “”.

“Fiind canal media de serviciu public, sunt cateva zone ale jurnalismului unde trebuie sa fim foarte atenti la ce facem. Putem chiar refuza urmarirea…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reuters: SUA au amenințat Raiffeisen Bank ca ii taie accesul la dolari din cauza afacerilor din Rusia

11:41, 15.05.2024 - Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, in scris, de Trezoreria SUA ca accesul sau la sistemul financiar american ar putea fi oprit din cauza afacerilor cu Rusia, a dezvaluit pentru Reuters o sursa care a avut acces la corespondenta bancii austriece, relateaza Agerpres.

O fetita de 18 luni poate sa auda pentru prima data datorita unei noi terapii genice

10:50, 09.05.2024 - O fetita din Marea Britanie si-a dobandit simtul auzului dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu clinic revolutionar de testare a unei noi terapii genice, relateaza joi DPA/PA Media, potrivit Agerpres.

Nu vom hrani cu lumina. O fabrica din Finlanda a inceput sa produca alimente „din aer și energie solara”

11:55, 20.04.2024 - Proprietarul fabricii Solar Foods spera ca soleina, proteina produsa cu dioxid de carbon și energie solara, va reduce impactul agriculturii asupra mediului. Acesta a inceput producția la un centru din Vantaa, langa capitala finlandeza Helsinki, care va putea produce 160 de tone de alimente pe an, relateaza…

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Incident șocant pe aeroportul Heathrow din Londra: Doua avioane s-au ciocnit la sol

22:50, 06.04.2024 - Incident grav pe aeroportul Heathrow din Londra, unul dintre cele mai frecventate din Marea Britanie, unde doua avioane s-au ciocnit la sol, suferind avarii la nivelul aripilor. Partea buna este ca in urma incidentului nu s-au inregistrat victime sau intarzieri ale zborurilor, dupa cum au declarat reprezentanții…


Ce parere ai despre aceasta stire?