Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băutura care elimină metalele grele din ficat. Ai nevoie de două ingrediente

Publicat:

  Ficatul este cel mai mare organ din organism și ajuta organismul sa digere alimente, sa stocheze energie și sa elimine toxinele, conform . Acest organ este situat in partea dreapta sus a cavitații abdominale și se caracterizeaza prin culoarea sa brun-roșcata. Atunci cand funcțiile hepatice sunt perturbate din orice motiv, pot aparea anumite afecțiuni hepatice precum hepatita A, B și C, ficatul gras, ciroza, cancerul hepatic sau boli ereditare precum hemocromatoza și boala Wilson. In general, simptomele care genereaza aceste tipuri de afecțiuni pot varia intre ele, dar cele mai frecvente…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima de pe autostrada A1. Avocatul inculpatului susține ca acesta ar suferi de afecțiuni grave precum epilepsie și schizofrenie

07:25, 28.04.2024 - Este haos in cazul femeii gasite moarte langa autostrada A1. Turcul acuzat de crima a inceput sa planga și sa urle in momentul expertizei psihiatrice, iar traducatorul și legiștii nu au mai putut comunica cu el. Avocatul turcului susține ca acesta ar suferi de afecțiuni grave precum epilepsie și schizofrenie.…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

14:31, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Cu ce se poate acri ciorba. Sfaturi pentru toate tipurile de ciorba

17:05, 22.04.2024 - Ciorba este cu siguranța unul dintre cele mai populare feluri de mancare romanești, are o istorie destul de lunga și rețetele sunt adaptate in funcție de regiune, dar și de gusturile personale. Așadar, daca te intrebi cu ce se poate acri ciorba, vei gasi diferite raspunsuri, in funcție de zona in care…

Alimente care ajuta la scaderea colesterolului

12:15, 27.03.2024 - Colesterolul este o substanța esențiala pentru organismul uman, insa nivelurile ridicate pot crește riscul apariției de boli cardiovasculare, dar și afecțiuni in sfera neurologica. Dupa cum probabil știi, este ușor sa consumi alimente care cresc colesterolul, insa la fel de simplu poți sa-ți schimbi…

Care este diferența dintre gel de par, ceara și pomada

10:46, 15.03.2024 - Despre gel de par și ceara auzim mai des in zilele noastre decat despre pomada, insa aceasta din urma are și ea o istorie lunga in industria produselor de styling. Deși toate par sa faca același lucru, exista și anumite deosebiri intre ele. Afla, așadar, care este diferența dintre gel de par, ceara…

Ciocolata „Ștefan cel Mare”, de azi, la magazinul de suveniruri al Muzeului de Istorie Suceava. ”Un sortiment cu ingrediente „puternice” precum personajul careia ii este dedicata”

14:35, 07.03.2024 - Anul acesta, la 520 de ani de la trecerea in veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare, Muzeul Național al Bucovinei a pregatit pentru publicul sau o noua surpriza! Ciocolata ȘTEFAN CEL MARE, rețeta creata in colaborare cu partenerul nostru tradițional, PRALIN Group of Companies. Un sortiment cu ingrediente…

De ce este greu de dovedit ca metalele grele produc cancer la oameni. Explicațiile specialiștilor

22:05, 01.03.2024 - Contaminarea cu metale grele poate produce cancer. Cel puțin asta spun studiile internaționale. Din pacate, in Romania nu exista nicio posibilitate de a determina in ce masura aceste metale grele provoaca afecțiuni. Nu exista statistici, dovezi, iar pentru a le aduna, e nevoie de mult timp.


Ce parere ai despre aceasta stire?