Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătută și torturată de colegele de școală, o fată de 14 ani nu va putea avea niciodată copii

Publicat:

Viitorul unei fete a fost decis cu cruzime de cinci colege de școala. Au ademenit-o intr-un loc pustiu și au batut-o fara mila timp de trei ore. In urma leziunilor suferite, fata de 14 ani nu va putea avea vreodata copii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu cutițul langa o școala din Strasbourg. Doi copii mici au fost injunghiați

17:31, 18.04.2024 - Un individ a injunghiat doi copii de 5 și 11 ani in apropierea unei școli din Souffelweyersheim, langa Strasbourg. Atacul a avut loc joi dupa-amiaza, in apropierea unei școli primare și a unei piețe din oraș.

Ziua Naționala a Educației Financiare: peste 4.300 de copii și adulți din zonele rurale, educați financiar de bibliotecare prin Școala de Bani din Biblioteca.

20:35, 11.04.2024 - De Ziua Naționala a Educației Financiare, BCR, prin Școala de Bani, a organizat cea de-a treia ediție EduFinFest, in parteneriat cu Fundația Progress; Peste 4.300 de adulți și copii din 90 de comunitați rurale și mic urbane, din 33 de județe, au invațat, in ultimul an, noțiuni de educație financiara,…

Scandal la o școala de top din Constanța. Copii de clasa I, terorizați de o invațatoare-pensionara

15:10, 26.03.2024 - O invațatoare pensionara a fost inregistrata, pe ascuns, de parinții elevilor, dupa ce micuții s-au plans ca sunt injurați și chiar loviți de cadrul didactic. Școala a refuzat sa arate imaginile de pe camerele web din clasa.

Corneliu Popovici: "Cheltuieli de sute de mii de lei pentru un ospaț in timp unii copii vin flaminzi la școala sint cam de neințeles"

14:55, 19.03.2024 - Fostul ministru al Educației, Corneliu Popovici, membru al Consiliului de Supraveghere și Dezvoltare al companiei "Teleradio-Moldova" (TRM), a publicat un mesaj in rețelele sociale, in care se arata revoltat de cheltuielile operate de televiziunea naționala pentru sarbatoarea "Revelion-2024", noteaza…

Adolescenta de 14 ani, batuta de un coleg, la o școala din Mehedinți. Eleva a ajuns la spital in stare grava

16:36, 14.03.2024 - O adolescenta de 14 ani a ajuns la spital dupa ce a fost batuta de un coleg, la o școala din Mehedinți. Cei doi elevi s-au certat, iar in urma discuțiilor aprinse dintre ei, baiatul a lovit-o pe aceasta

Alt caz șocant la o școala. Fata de 14 ani, batuta de un coleg in timpul orelor

15:00, 14.03.2024 - O fata de 14 ani a fost batuta de un coleg in timpul orelor de curs și a ajuns la spital. ”La data de 13 martie a.c., Politia orasului Strehaia a fost sesizata de Spitalul municipal Motru, cu privire la faptul ca la unitatea medicala s-a prezentat o minora de 14 ani, care a precizat […] The post Alt…

Parinții ai caror copii invața la școala unde un minor a fost violat sunt revoltați! Agresorul inca merge la ore: "O las cu toata increderea si nu stiu cum o iau"

20:06, 04.03.2024 - Nepasarea conducerii școlii din București, unde un minor a fost violat de doua ori, i-a revoltat pe parinții ai caror copii studiaza in unitatea de invațamant. Potrivit informațiilor, cel de-al doilea agresor inca merge la ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?