Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BATAIE între rapperi la club. Puff Daddy a băgat în spital un coleg de breaslă

Publicat:

Rapper-ul canadian Drake a fost spitalizat dupa o bataie cu Sean ”DiddyCombs, cunoscut in trecut ca , care a avut loc luni dimineata la iesirea dintr-un club de noapte din Miami.

Cei doi s-au luat la bataie la iesirea dintr-un club unde au participat la petrecerea zilei de nastere a DJ-ului Khaled. Potrivit celor prezenti, mogulul hip-hop Sean "Diddy" Combs i-ar fi strigat lui Drake ca nu-i va permite niciodata sa îl insulte, dupa care si-a pierdut controlul si a sarit la bataie.

DJ-ul , martor la eveniment, a postat pe contul…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Howard din Washington a decis sa retraga diploma onorifica pe care i-a acordat-o lui Sean "Diddy" Combs si renunta la banii oferiti de artist

10:11, 08.06.2024 - Consiliul de Administratie al Universitatii Howard a votat, vineri, in unanimitate revocarea diplomei onorifice acordate lui Sean "Diddy" Combs in 2014, afirmand ca acesta "nu mai este demn de a detine cea mai inalta distinctie a institutiei",

Cassie Ventura multumeste pentru sustinerea primita dupa publicarea inregistrarii in care este agresata de P. Diddy

11:00, 25.05.2024 - Cantareata Cassie Ventura, fosta iubita a lui Sean ''Diddy'' Combs, a multumit public joi celor care au sustinut-o dupa publicarea unei inregistrari de pe o camera de supraveghere datand din 2016 in care cantaretul apare ca agresand-o intr-un hotel din Los Angeles, informeaza Reuters.

Rapperul P. Diddy se scuza dupa publicarea unei inregistrari in care isi loveste fosta iubita

17:45, 20.05.2024 - Rapperul american Sean "Diddy" Combs si-a cerut scuze duminica pentru comportamentul sau "impardonabil" si "dezgustator" dupa ce CNN a difuzat o inregistrare video in care acesta isi loveste fosta iubita, cantareata de R&B "Cassie", in 2016 intr-un hotel din Los Angeles, informeaza AFP.

Raiduri ale agenților federali din SUA la proprietațile cantarețului Puff Daddy. De ce a fost acuzat

16:50, 27.03.2024 - Agenții Departamentului pentru Securitate Interna al SUA au declanșat o ancheta care il vizeaza pe faimosul star de hip-hop Sean „Diddy” Combs, percheziționand proprietațile acestuia din Los Angeles și zona Miami. Potrivit informațiilor furnizate de Reuters și preluate de Agerpres, investigația este…

Percheziții la proprietațile lui Sean „Diddy” Combs din Los Angeles și Miami. Ce acuzații i se aduc producatorului VIDEO

10:15, 26.03.2024 - Autoritațile SUA desfașoara o ancheta asupra starului hip-hop Sean „Diddy” Combs, iar proprietațile sale din Los Angeles și Miami au fost percheziționate, au dezvaluit oficiali ai Departamentului pentru Securitate Interna (HSI) al SUA, conform unui anunț Reuters.

Raiduri ale agenților federali din SUA la proprietațile lui Sean „Diddy” Combs. Acuzațiile care il vizeaza pe rapper

09:50, 26.03.2024 - Agenti ai Departamentului pentru Securitate Interna al SUA au deschis o ancheta care il vizeaza pe starul hip-hop Sean „Diddy” Combs si au perchezitionat proprietatile acestuia din Los Angeles si din zona Miami, au anuntat luni oficiali ai agentiei, transmite Reuters, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?