Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătaie între pițipoance! Simona Trașcă și Cristina Dima, protagonistele unei lupte crâncene| FOTO

Publicat:

Simona Trașca și au fost protagonistele unei batai in toata regula, spre bucuria studenților din Regie. Imbranceli, piedici și mușcaturi, totul s-a petrecut sub privirile clienților din clubul Princess.

In cadrul unei batai cu ciocolata, organizata in club, Simona și Cristina și-au facut de cap, spre deliciul publicului.

In piscina gonflabila amplasata pe scena clubului, cele doua modele au incercat sa caștige prin lupta dreapta titlul de "cel mai dulce manechin al momentului". Dificila sarcina, ținand cont de faptul ca era aproape…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski vorbeste despre „lupte crancene” in Harkov, la granita rusa

21:46, 12.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afimat duminica seara ca „lupte crancene” sunt in desfasurare pe anumite portiuni de frontiera in provincia nord-estica Harkov, de unde mii de persoane au fost evacuate in urma unor actiuni ofensive pe care armata rusa le-a lansat incepand de vineri in aceasta…

Zelenski spune ca se duc „lupte crancene” in Harkov, la granita cu Rusia. Mii de civili au fost evacuați

21:16, 12.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afimat duminica seara ca „lupte crancene” sunt in desfasurare pe anumite portiuni de frontiera in provincia nord-estica Harkov, de unde mii de persoane au fost evacuate in urma unor actiuni ofensive pe care armata rusa le-a lansat incepand de vineri in aceasta…

Circ in prima zi de campanie electorala. Scandal și imbranceli la Timișoara. „USR sare la bataie!” VIDEO

11:25, 10.05.2024 - Cu huiduieli și tensiuni, campania electorala din Timișoara a debutat intr-un mod tumultuos. Primarul in funcție, Dominic Fritz, a fost nevoit sa-și lipeasca afișele in mijlocul contestațiilor vehement exprimate de susținatorii AUR.

Bataie sangeroasa cu 100 de oameni in Republica Daghestan: haos pe strazi

11:45, 26.04.2024 - Un incident de amploare, la care au luat parte peste o suta de persoane, a avut loc in Republica Daghestan - anunta Serviciul de presa al Ministerului rus al Afacerilor Interne, informeaza Rador Radio Romania.

VIDEO – Bataie in Parlamentul din Georgia: pumni in cap și imbranceli intre aleși. De la ce a inceput scandalul?

16:00, 15.04.2024 - O noua bataie a avut loc in Parlamentul georgian, in timpul dezbaterilor privind proiectul de lege privind „agenții straini”.Liderul „Partidului Cetatenilor”, Aleko Elisashvili, l-a atacat pe liderul majoritatii parlamentare, Mamuka Mdinaradze.

Lupte grele in est unde rușii vor sa sparga apararea ucraineana. Oficial al armatei Kievului: Situație dificila și tensionata la Ceasiv

08:05, 26.03.2024 - Forțele ucrainene se confrunta cu o situație "dificila și tensionata" in apropierea orașului Ceasiv Yar, din estul țarii, acolo unde Rusia iși concentreaza ofensiva, a declarat luni un oficial al armatei ucrainene.

Pumni și imbranceli la autogara din Balți: Patru barbați au ajuns la inspectorat, dupa ce s-au luat la bataie

10:20, 12.03.2024 - Patru barbați au ajuns la inspectorat, dupa ce s-au luat la bataie pe teritoriul garii auto de pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Balți. Incidentul a avut loc ieri, 11 martie, conform unui comunicat emis de Inspectoratul General de Carabinieri al MAI (IGC).

Armata ucraineana s-a retras din doua sate de langa Avdiivka: „S-au dat lupte crancene. Rușii au suferit pierderi grele”

17:40, 27.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din satele Severne si Stepove, situate in apropierea orasului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse in provincia Donetk din estul Ucrainei, a anuntat marti un purtator de cuvant militar ucrainean citat de Reuters si AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?