Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătaie între oameni ai străzii la Galaţi. Ca să se răzbune, au distrus mai multe toalete ecologice

Publicat:

Patru barbati, cu varste cuprinse intre 19 si 61 de ani, sunt anchetati pentru lovire si alte violente si distrugere dupa ce s-au lovit reciproc cu pumnii si picioarele, iar apoi au distrus mai multe toalete. Unul dintre acestia a fost internat la Pishiatrie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bataie sangeroasa cu 100 de oameni in Republica Daghestan: haos pe strazi

11:45, 26.04.2024 - Un incident de amploare, la care au luat parte peste o suta de persoane, a avut loc in Republica Daghestan - anunta Serviciul de presa al Ministerului rus al Afacerilor Interne, informeaza Rador Radio Romania.

Scandal in mijlocul strazii, in Jibou. Șase barbați s-au luat la bataie

10:35, 17.04.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore, in Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al Inspectoratului de Poliție Județean Salaj fața de șase barbați, cu varste cuprinse intre 16 și 45 de ani, toți din localitatea Jibou, județul Salaj, cercetați pentru…

O femeie și-a luat familia la bataie, banuindu-și barbatul ca e infidel. Pe soacra oarba a mușcat-o de deget

13:36, 13.03.2024 - O femeie din județul Galați trage acum ponoasele pentru ca s-a pierdut cu firea și le-a administrat o bataie sora cu moartea atat soțului, cat și soacrei. Ea iși suspecta partenerul de viața ca o inșeala.

Bataie intre doua femei intr-un salon de infrumusețare din Tecuci. Scandalul a continuat pe strada

12:15, 07.03.2024 - Doua femei s-au batut intr-un salon de infrumusețare, scandalul continuand pe o strada din Tecuci (Galați). Scandalul a fost provocat de o plangere depusa de una dintre femei. Jandarmii au intervenit, iar una dintre femei s-a ales cu dosar penal.

Peste 2.200 de oameni au semnat pentru redenumirea strazii Tuberozelor in strada Alexei Navalnii

23:05, 05.03.2024 - Peste 2.200 de semnaturi au fost stranse in urma depunerii unei hotarari de consiliu general de catre consilierii USR din CGMB, care vizeaza redenumirea strazii Tuberozelor din Sectorul 1, unde se afla secția consulara a Ambasadei Federației Ruse in Roman

Cazul Alexandrei, fetița de 9 ani, ucisa in bataie de mama. Matusa si unchiul, reținuți VIDEO

10:40, 14.02.2024 - Cazul fetiței de 9 ani din Galați, ucisa in bataie de mama, ia amploare. Matușa și unchiul copilei au fost reținuți sub acuzațiile de complicitate la omor calificat și complicitate la rele tratamente aplicate minorului.


Ce parere ai despre aceasta stire?