Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Barna afirmă că PSD și PNL fac o ”șmecherie” cu pensiile parlamentarilor

Publicat:

Președintele USR i-a acuzat, joi, in plenul parlamentului pe cei de la PSD și PNL ca apeleaza la o ”șmecherie” pentru a face in așa fel incat legea care prevede impozitarea tuturor pensiilor speciale sa fie declarata neconstituționala.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:50, 03.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Presedintele turc afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

20:35, 03.05.2024 -  Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.  

Atacul Iranului a fost o „declarație de razboi”, afirma președintele israelian. „Noi cautam pacea” | VIDEO

21:15, 14.04.2024 - In cea mai recenta declaratie a sa, presedintele israelian Isaac Herzog a spus ca atacul Iranului cu rachete balistice, drone si rachete de croaziera este echivalent cu o „declaratie de razboi” si ca liderii mondiali nu ar trebui sa accepte o astfel de situatie.

Sosirea lui Mbappe va genera probleme la Real Madrid, afirma presedintele clubului FC Barcelona

12:55, 22.03.2024 - Presedintele clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, considera ca sosirea starului francez Kylian Mbappe la Real Madrid, in aceasta vara, va genera probleme si va forta plecarea unei alte vedete a rivalei din La Liga, informeaza presa spaniola, potrivit Agerpres. Intrebat, in cadrul…

Clotilde Armand mai vrea un mandat la Sectorul 1

15:45, 09.03.2024 - Clotilde Armand a fost aleasa de Alianta Dreapta Unita pentru a candida la un nou mandat de primar al Sectorului 1 la alegerile locale din 9 iunie. La evenimentul de lansare a candidaturii au participat presedintele USR, Catalin Drula, presedintele USR Bucuresti, Vlad Voiculescu, primarul general al…

Presedintele turc Erdogan afirma ca alegerile locale din martie vor fi ultimele in care se implica

21:46, 08.03.2024 - Erdogan a condus Turcia timp de peste doua decenii si a castigat mai mult de zece alegeri dupa primele, in care a iesit invingator in 2002. El a fost reales sef al statului in mai 2023, pentru un mandat de cinci ani, in urma unui scrutin controversat, mentioneaza Reuters."Acesta e punctul final pentru…

Sprijinul Frantei nu va slabi, afirma Macron, la doi ani de razboi in Ucraina

08:30, 24.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron l-a avertizat sambata pe omologul sau rus, Vladimir Putin, ca sprijinul Frantei pentru Ucraina nu va slabi si ca nu ar trebui sa se bazeze pe o oboseala in randul europenilor, relateaza AFP.

Tensiuni in PNL BN: Președintele PNL Salva, Ioan Angelini, și-a dat demisia! „Ce-au facut cu pensiile speciale? Nimic! Cu ce ne prezentam in fața electoratului?”

15:05, 13.02.2024 - Liderii organizațiilor locale din Partidul Național Liberal – filiala Bistrița-Nasaud – au fost chemați ieri la o intalnire cu conducerea filialei județene, la Centrul Cultural Municipal George Coșbuc din Bistrița. Ședința a fost una tensionata. O parte din liderii locali i-au reproșat președintelui…


Ce parere ai despre aceasta stire?