Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbatul arestat pentru că a violat şase copii în decurs de o oră şi jumătate a fost trimis în judecată

Publicat:

Conform unui comunicat de presa remis, miercuri, de Parchetul de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris, s-a dispus trimiterea in judecata a inculpatului , aflat in stare de arest preventiv, pentru sase infractiuni de viol.

”Din probatoriul administrat in cauza a rezultat ca, in data de 02.03.2017, in intervalul orar 20:30-22:00, inculpatul a intretinut relatii sexuale orale cu un numar de sase copii, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, sub amenintarea unor violente si profitand de varsta frageda a persoanelor vatamate”, precizeaza comunicatul.

Agresorul are 59…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dosarul neregulilor de la Domeniul Public Campia Turzii, din ”perioada PSD” continua! Judecata pentru marturie mincinoasa!

13:26, 28.04.2024 - Dosarul neregulilor de la SC Domeniul Public Campia Turzii SA, in care au fost implicați mai mulți oameni politici locali sau cu conexiuni politice, continua la Judecatoria Turda, cu o ”extensie” in care s-a facut un dosar penal pentru ”marturie mincinoasa”. Dupa ce la instanța de fond au existat condamnari…

Cazul femeii incendiate dupa un conflict domestic. Soțul, trimis in judecata pentru omor dupa 8 ani in libertate: „Cum sa-i dau eu foc, domn’le?!”

10:05, 30.03.2024 - Un barbat din județul Timiș este acuzat ca și-a ucis soția in 2016, printr-un rechizitoriu finalizat de procurori in martie 2024. In urma cu 8 ani, femeia a ajuns la spital cu arsuri grave dupa o cearta cu soțul și a murit la scurt timp. Le-ar fi declarat atunci polițiștilor ca s-a autoincendiat, dar…

Padurarul care a impușcat cainele unui vecin a fost trimis in judecata de procurorii din Beiuș

14:00, 08.03.2024 - Parchetul de pe langa Judecatoria Beiuș l-a trimis in judecata pe Ioan Bar, padurarul de 57 de ani, din Delani acuzat ca a impușcat cainele unui vecin. Dosarul a fost inregistrat la judecatoria locala pe 7 martie, conform portalului instanțelor.

Cum s-a dat Tudor Cirje singur de gol ca a distrus mașina jurnalistului Liviu Alexa. Dosarul a fost trimis in judecata

15:01, 17.02.2024 - Tudor Cirje și Horea Emil Popa au fost trimiși in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, dupa ce au vandalizat mașina jurnalistului Liviu Alexa, in anul 2019. Cei doi infractori nu și-au recunoscut niciodata faptele, dar o discuție purtata de Cirje cu o persoana necunoscuta, in anul…


Ce parere ai despre aceasta stire?