Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BĂRBAȚI, TREBUIE SĂ ȘTIȚI! Cum ați influențat DECISIV evoluția omenirii

Publicat:

Barbatii au suferit mai multe modificari, de-a lungul istoriei omnirii, inclusiv schimbari ale trasaturilor fizice si de personalitate.

Atenuarea trasaturilor barbatesti, la fel ca si personalitatile mai cooperante, care au contribuit la dezvoltarea societatii moderne, au fost determinate de scaderea nivelului de testosteron.

Un nou studiu al lui , de la , sugereaza ca tranzitia barbatului la civilizatia moderna are de-a face cu scaderea nivelului de testosteron. In urma cu 50.000, scaderea testosteronului la om a coincis cu dezvoltarea uneltelor…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Prețul petrolului a explodat: doua evenimente majore din Orientul Mijlociu care au influențat evoluția

12:45, 20.05.2024 - Prețurile petrolului au crescut pe fondul incertitudinii politice din marile țari producatoare dupa moartea președintelui iranian și anularea unei vizite in Japonia a prințului moștenitor al Arabiei Saudite din cauza problemelor de sanatate ale tatalui sau, regele Salman, informeaza Reuters.

Scaderea prețului la energie reduce din profitul Hidroelectrica. Evoluția producției in trimestrul I

21:55, 14.05.2024 - Grupul Hidroelectrica a inregistrat in primele trei luni ale anului in curs un profit net in scadere cu 23%, la 1,326 miliarde de lei, de la 1,723 miliarde lei in perioada similara din 2023, potrivit Raportului din trimestrul I 2024, publicat marti pe Bursa de Valori Bucuresti, transmite Agerpres.

Adunarea Naționala de la Blaj. 176 de ani de la marele eveniment care a influențat decisiv istoria Romaniei

10:55, 03.05.2024 - Pe 3 mai, se implinesc 176 de ani de cand a inceput Adunarea Naționala de la Blaj, una dintre marile adunari a romanilor din Transilvania din timpul Revolutiei de la 1848, prin care acestia si-au expus revendicarile naționale, politice si sociale.

Progresismul fanatic

06:15, 24.04.2024 - Periodic apar pe Facebook fotografii nostalgice subtitrate „Așa aratau bunicile noastre„, aratand fete tinere, imbracate modern, decent, cu gust. Și, in general, tineretul acelor vremuri parca face parte din alta rasa. Paradoxal, dar nostalgia pentru alte timpuri este exprimata de mulți tineri care…

Tehnologii avansate pentru bateriile de lavoar – De la economisirea apei la designul durabil

14:35, 06.03.2024 - In era actuala a preocuparii globale din ce in ce mai mare pentru mediu și sustenabilitate, inovațiile aduse in tehnologia bateriilor de lavoar sunt esențiale pentru a aduce schimbari semnificative in consumul de apa și in reducerea amprentei de carbon. Pe masura ce consumatorii devin din ce in ce mai…

Scaderea nivelului de fier din sange dupa infecție ar declanșa Covid lung, „o boala puțin ințeleasa”

09:40, 06.03.2024 - Oboseala, dureri musculare, dificultați de respirație și „ceața cerebrala”. Sunt doar cateva dintre simptomele pe care milioane de oameni din intreaga lumea le-au simțit, vreme de cateva luni, dupa infecția cu SARS-CoV-2, fara ca medicii sa știe de ce per

Nou-nascuți in sevraj alcoolic. Realitatea crunta a Romaniei moderne și consecințele ei devastatoare

03:06, 27.02.2024 - In Romania, se nasc anual copii afectați de sindromul fetal, iar unii dintre aceștia prezinta sevraj alcoolic chiar la naștere. Specialiștii spun ca de vina este consumul cronic de alcool de catre viitoarea mama chiar in timpul sarcinii, consecințele fiind devastatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?