Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat de 40 de ani, mort în stația de metrou Nicolae Grigorescu

Publicat:

Un barbat in varsta de 40 de ani a murit pe o banca din stația de metrou , dupa ce i s-a facut rau la scurt timp de la coborarea dintr-un tren.

Timp de o ora nimeni nu a observat ca barbatul a murit, angajații firmei de paza observand de-abia atunci ca barbat nu a mai mișcat de ceva timp, informeaza site-ul b1.ro.

Medicii de la Serviciul de Ambulanța Ilfov care au ajuns la fața locului nu au mai putut face altceva decat sa-l declare decedat pe barbat.

"S-a solicitat Ambulanța pentru un pacient inconștient la stația de metrou

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Barbat inecat cu mancare intr-un restaurant din Brasov, salvat de paramedici și de medici de la „Marius Nasta”

15:15, 14.04.2024 - Un barbat care s-a inecat cu mancare, intr-un restaurant din Brasov, a fost salvat dupa interventia echipajului de la Ambulanta, care l-a resuscitat, si dupa ce medici de la Institutul ”Marius Nasta” din Bucuresti au indepartat din plaman resturile alimentare. Medicii din Capitala au mers in orașul…

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Oficial de la IPJ Constanta despre accidentul dintre localitatile Stupina si Crucea. Un barbat de 59 de ani a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

17:00, 18.03.2024 - La data de 18 martie a.c., in jurul orei14.40, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta Rutiera au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.N. 2A, in apropierea satului Stupina, s a produs un accident rutier. Potrivit IPJ Constanta, politistii deplasati la fata locului au constatat ca un barbat,…

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?