Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat cu sindrom Down, dat dispărut, găsit după 24 de ore de căutări, cu ajutorul unui câine de urmă

Publicat:

Zeci de persoane, civili, salvamontiști și polițiști au rascolit padurile din zona Dorna (Suceava) pentru a-l gasit pe barbatul cu probleme medicale. Un caine de urma adus de la Poliția Radauți i-a condus la cel cautat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A plecat de acasa acum doua zile și a disparut: Poliția cere ajutorul oamenilor pentru a gasi un barbat din Ștefan-Voda

11:35, 25.04.2024 - Poliția solicita sprijinul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 66 ani, din localitatea Feștelița, raionul Ștefan Voda, care in dimineața de 23 aprilie a plecat de la domiciliu intr-o direcție necunoscuta și a disparut.

Escrocherie pusa la cale de falsi brokeri. Unui barbat din Neamt i-a disparut din cont o mica avere

13:30, 19.04.2024 - Naivitatea unei persoane din municipiul Roman, judetul Neamt, a fost speculata prompt de escroci, pagubitul ramanand fara o suma destul de consistenta. Politistii incearca sa-i identifice pe autori.

Apelati 112 daca L-AȚI VAZUT! Barbat disparut din Cluj-Napoca

09:00, 16.04.2024 - Poliția apeleaza la ajutorul cetatenilor pentru a gasi un barbat in varsta de 72 de ani din Cluj-Napoca. Acesta a fost dat disparut dupa ce a plecat, duminica, 14 aprilie, de acasa și nu s-a mai intors.   

A plecat de acasa și a disparut: Un barbat din Balți, cautat de doua saptamani

19:00, 03.04.2024 - Polițiștii solicita suportul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 37 de ani din Balți. Acesta a plecat de la domiciliu la 20 martie curent și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

Micuțul in varsta de 2 ani, salvatorilor: „Era un lup mare”

07:56, 19.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de 2 ani, disparut in Botosani, a fost gasit la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse.  Dupa 25 de ore de cautari dramatice, Radu Ayan a fost gasit de trei salvatori  langa un copac. Disparut duminica dupa-amiaza, baiețelul…

Peste doua luni de cautari si niciun rezultat: Politia cere ajutorul cetațenilor pentru a gasi un barbat disparut anul trecut

16:31, 04.03.2024 - Poliția cere ajutorul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 71 de ani din orașul Singerei care, la 23 decembrie 2023, a plecat de la domiciliu și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

Este alerta in Buzau! Un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca! A fost dat in urmarire naționala / FOTO

09:26, 01.03.2024 - Este alerta in Buzau, dupa ce un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Acesta era doar in pijamale și a plecat joi noapte, fara sa se mai intoarca. Oamenii legii il cauta peste tot și l-au dat in urmarire naționala. Daca il vezi, ești rugat sa suni la 112!


Ce parere ai despre aceasta stire?