Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI: Religia şi matematica

Publicat:

Un copil de 11 ani era catastrofa la matematica. Parintii au incercat de toate, de la hipnoza la meditatii private, fara niciun rezultat insa. Disperati, s-au hotarat sa-l inscrie la o scoala religioasa. 

Dupa prima zi de scoala, copilul vine acasa cu o figura impietrita, nu zice nimic, merge direct in camera lui si se apuca de invatat. Iese doar sa manance si dupa ce spala vasele, se intoarce direct in camera lui si continua sa invete. Zi dupa zi, aceeasi rutina. Copilul nu mai vrea sa stie de prieteni, iesit in oras, jocuri video... Nimic in afara de matematica

La sfarsitul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Bob Radulescu, experiența unica la Școala de Agenți de Poliție din Cluj: „Am plecat acasa cu o mare bucurie, dar și un mare regret”

17:15, 16.05.2024 - Cunoscutul actor clujean Bogdan Bob Radulescu a fost elev pentru o zi la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca. Experiența ce a fost pe placul actorului, care a plecat de acolo cu un singur regret, ca nu a putut sa-și ia și uniforma care i s-a potrivit perfect. „Azi am fost…

Caz incredibil la o școala de top din Cluj: Copilul unor polițiști iși terorizeaza colegii pentru ca oricum „nu poate pați nimic”

13:06, 15.05.2024 - Elevii unei clase de la Liceul Avram Iancu se confrunta zilnic cu acte de bullying și violența fizica și verbala din partea colegului lor de clasa, T.C., fiul a doi polițiști din cadrul IPJ Cluj. Parinții elevilor au depus numeroase plangeri, atat la conducerea școlii cat și la Inspectoratul Școlar…

Dosarul homeschooling la final: Parintii din Bihor care isi educau copiii acasa sunt obligati sa-i reinscrie la scoala

17:06, 11.05.2024 - S-a pronuntat verdictul final in cazul parintilor din Bihor care si-au scos cei patru copii de la scoala si ii educau acasa, sub pretextul ca vor sa-i fereasca de ispita internetului. Judecatorii au decis ca parintii au gresit si ca trebuie sa-si reinscrie copiii la scoala.

Unul dintre copiii batuți de educatoarea din Ploiești are autism. Parinții lui au fost disperați

14:30, 01.04.2024 - Apar informații halucinante despre ororile care se intamplau la gradinița din Poliești, unde o educatoare este acuzata ca ii batea și jignea pe copii. Unul dintre ei are autism, iar parinții lui sunt disperați. Copilul nu a vrut sa mai mearga la școala, de frica ei.

Invazie de ploșnițe intr-o școala din București. Parinte: „Cand ajunge copilul acasa il dezbrac afara, il verific. Nu e normal”

11:30, 20.03.2024 - Este alerta intr-o școala din Sectorul 5 al Capitalei. Parinții se plang ca sunt ploșnițe in clase, pe care copiii le-ar aduce acasa pe haine și ghiozdane. Intr-un raspuns pentru Digi24, Primaria Sectorului 5 confirma ca ploșnițele au reaparut, dupa doua ture de dezinsecție.

Tanara de 25 de ani, plecata azi de acasa și nu s-a mai intors! Poliția a dat-o in cautare!

23:05, 05.03.2024 - IPJ Cluj a transmis ca este cautata o femeie de 25 de ani, care a plecat de acasa in cursul zilei de azi și nu s-a mai intors. ”La data de 5 martie 2024, Secția 7 Polițe Rurala Gherla a fost sesizata despre la faptul ca numita CALBAZA DENISA-MIRELA, in varsta de 25 de ani, din localitatea Jucu de Mijloc…


Ce parere ai despre aceasta stire?