Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI - MIERCURI: Într-un dormitor, un tip şi o tipă fac dragoste...

Publicat:

Bancurile cu relatii interzise sunt cele mai amuzante. Tu ce te-ai face daca ai fi pe punctul de a fi prins în vileag? Ai proceda ca barbatul acesta sau ai fi ceva mai ingenios?

Într-un dormitor, un tip si o tipa fac dragoste, în timp ce afara ploua. La un moment dat, când se aude cheia în usa, speriat de moarte, tipul sare pe geam, de la etajul 1, si aterizeaza într-un boschet. Cum tocmai atunci, pe strada trecea un grup de alergatori, tipul se amesteca printre ei. La un moment dat, un alergator îl întreaba pe tip:
- Tu mereu alergi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Horoscop 23 martie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sanatate

21:01, 22.03.2024 - Horoscopul zilei de sambata, 23 martie 2024, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii. Descopera de pe www.a1.ro ce surprize au pregatit astrele pentru fiecare semn zodiacal și ce previziuni anunța astrologii.

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Horoscop zilnic 1 martie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sanatate

21:16, 29.02.2024 - Citește horoscopul zilei de 1 martie 2024 pentru a afla ce ți-au pregatit astrele pentru azi, vineri, de Marțișor. Gasești in randurile urmatoare previziunile astrologice pentru fiecare zodie in parte.

Traim un AN BISECT! Semnificația spirituala a zilei de 29 februarie care se petrece O DATA la PATRU ani!

19:00, 28.02.2024 - Semnificația spirituala a zilei de 29 februarieAvand in vedere raritatea datei de 29 februarie, putem presupune in siguranța ca vibrațiile energetice nu ar fi „obișnuite”. Vibrațiile acestei date ne ajuta, de fapt, sa facem un salt, un salt de credința.Poate fi inceputul fugii in ceva la care lucrați…

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Horoscop 8 februarie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sanatate

23:35, 07.02.2024 - Horoscopul zilei de joi, 8 februarie 2024, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii. Descopera de pe www.a1.ro ce surprize au pregatit astrele pentru fiecare semn zodiacal și ce previziuni anunța astrologii.


Ce parere ai despre aceasta stire?