Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băiatul de 10 ani care a încercat să se spânzure ca să nu meargă la școală a murit

Publicat:

Surse medicale au declarat pentru Mediafax ca baietelul de 10 ani, care luni a fost gasit spanzurat in locuinta, a murit, sambata dimineata, dupa un stop cardio-respirator. Baiatul a incercat sa-si ia viata luni, dupa ce bunica l-a trimis la scoala. Femeia le-a spus anchetatorilor ca a iesit cateva minute din casa, pana la un magazin in zona, iar in acest timp, copilul a vrut sa se spanzure intr-o anexa a casei in care locuia c (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat arestat dupa ce și-a batut cainele cu coada toporului si a incercat sa il spanzure

16:05, 26.04.2024 - Un barbat, de 44 de ani, din localitatea constantena Corbu a a fost arestat preventiv, dupa ce a batut unul din cainii pe care ii deține si a incercat sa il spanzure. Barbatul este cercetat pentru comiterea infractiunii de schingiuire a animalelor.  “In data de 16.03.2024, in jurul orei 17.00, inculpatul…

Procurorii au primit raportul medico-legal in cazul elevului care ar fi fost violat la școala. Primele informații (surse)

14:45, 05.03.2024 - Procurorii care ancheteaza acuzațiile de viol reclamate de familia unui elev de la școala Nicolae Titulescu din București au primit raportul medico-legal, care ar fi neconcludent, potrivit unor surse din ancheta.

Sfarșit tragic pentru un tanar ucrainean. A fugit de razboi și a murit de frig in Munții Maramureșului

22:36, 15.02.2024 - Un tanar ucrainean care facea parte dintr-un grup de trei persoane care au trecut granita in Romania prin Muntii Maramuresului a decedat inghetat, desi, initial, salvamontistii stiau despre acesta ca s-ar fi intors in Ucraina, a informat, miercuri dimineata, directorul Serviciului Public Judetean Salvamont…

Nemulțumiri in ședința PNL pe tema relației cu PSD. Ce reproșuri au liberalii fața de colegii social-democrați SURSE

13:20, 31.01.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, le-a spus colegilor in sedinta conducerii ca, desi in coalitie s-a incercat sa se transfere responsabilitatea catre liberali si sa se arate neimplicarea in protestele transportatorilor si fermierilor, colegii sai au incercat tot timpul sa gaseascu soluții.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?